Team building je pomemben vidik uspeha vsakega podjetja. Tukaj vam bom podal nekaj korakov, ki nas zanima in bi moral tudi vas, predno naredite načrt za izvedbo uspešnega team building dogodka:

1. Določite cilje team building dogodka. Kaj želite doseči z združitvijo svoje ekipe? Ali želite izboljšati komunikacijo, zgraditi zaupanje ali povečati sodelovanje?

2. Izberite pravo dejavnost. Pri PICJD  lahko izbirate med številnimi različnimi aktivnostmi team buildinga, kot so poslovne simulacije, ki jih delamo v sodelovanju z nemškim podjetjem, kjer psihologi že 30 let razvijajo igre, ki izboljšajo komunikacijo, gradijo zaupanje in povečajo sodelovanje. Seveda imamo še kup drugih team building aktivnosti, kot so  Trust challenge, zabavne igre brez meja, zelo priljubljena Top avantura, Gin na vaš način, Sangrija po naše in še kup drugih. Izberite dejavnost, ki je v skladu z vašimi cilji in interesi vaše ekipe.

Naša edinstvena team building aktivnost, kjer so z vami bivši ameriški marinci je – preživetje v naravi – to je namenjeno kolektivom, ki si želijo drugačnega preživljanja skupnega druženja, predvsem pa ustvarjanja trdnih vezi med zaposlenimi. Sama zahtevnost in trajanje aktivnosti je prilagojeno kolektivu (starost, fizična pripravljenost, število udeležencev, interes udeležencev, itd.).

Seveda lahko za vas organiziramo celoten dan, z izletom v Čedad, Prekmurje, Belo krajino, Istro, Vrbsko jezero, Bizeljsko ali na katerikoli konec Slovenije in njene okolice. Vse skupaj kombiniramo z našimi odličnimi team buildingi.

3. Načrtujte logistiko. Določite datum, uro in lokacijo dogodka. Prepričajte se, da imajo vsi potrebne informacije in vire za sodelovanje.

4. Ekipi sporočite namen in pričakovanja dogodka. Povejte jim, kaj lahko pričakujejo in kako bo dogodek koristil njim in podjetju.

5. Facilitirajte dogodek. Prepričajte se, da so vsi vključeni in sodelujejo. Spodbujajte odprto komunikacijo in sodelovanje.

6. Po koncu iger vam pripravimo poročilo in nadaljnje ukrepanje. Po dogodku se z ekipo pogovorite, kaj so se naučili in kako lahko to uporabijo pri svojem delu. Skupaj z nami nadaljujte z morebitnimi dejanji ali naslednjimi koraki.

Ne pozabite, team building je stalen proces. Pomembno je, da še naprej spodbujate pozitivno timsko okolje ter spodbujate sodelovanje in komunikacijo na delovnem mestu.

Zapomnite si, DOBER TIM POSTANE EKIPA ŠELE, KO DELUJE USKLAJENO. O nas govorijo zadovoljne stranke in ogromno uspešno izvedenih team buildingov. Pokličite nas na 040 424 058 in pomagali vam bomo.