Pomagajte sebi in svoji EKIPI rasti

IZOBRAŽEVANJA so namenjena vsem, ki želite izpopolniti komunikacijske veščine vašega tima.

Ključ do uspeha vsakega podjetja so strokovno usposobljeni, kompetentni, inovativni, zadovoljni in zavzeti zaposleni, k čemur stremimo z našimi izobraževanji. V času splošnega varčevanja in hitrega tehnološkega razvoja ter posledično velikega števila novih produktov in storitev na trgu je njihova proaktivnost še toliko bolj pomembna.

V Poslovno-izobraževalnem centru JD imamo dobro razvit in delujoč sistem prenosa znanja, ki bo tudi v prihodnje ena poglavitnih točk naših izobraževanj. Če bi bili maratonski tekač, ali bi trenirali le nekajkrat na leto za naslednjo tekmo? Seveda ne! Tekli bi skoraj vsak dan. Zakaj? Ker bi le z rednim, stalnim treniranjem in telesno vadbo imeli možnost za zmago.

Team building in izobraževanja delujejo po istem principu. Večina menedžerjev in kadrovnikov načrtuje le en ali dva dogodka na leto, in to je to. Redko kdaj imajo redne “treninge” ali spremljanje (follow-up), kar lahko zavira dolgoročno uspešnost skupine.

Team buildinge in izobraževanja je potrebno nenehno izvajati, če želite, da bi bila skupina uspešna. To mora biti del korporacijske kulture.

Timsko delo

Z našimi delavnicami izberete metodo in jo uporabite za preoblikovanje dela, ki ga opravljate s svojo ekipo, v pravo izkušnjo, ki poudarja

prenos znanja v realni svet.

VEČ O PROGRAMU

Webinar z dr. Matjažem Polakom

Z dr.  Matjažem Polakom boste – na daljavo –  govorili o komunikaciji  v hitro spreminjajočem se okolju in o tem, kako delati s strastjo, obenem pa pridobili znanje o tem, kako povečati produktivnost.

VEČ O PROGRAMU

Čustvena inteligenca

Čustvena inteligentnost je izredno pomemben dejavnik uspešnosti posameznika v vsakodnevnih poslovnih in osebnih odnosih. Izraz »čustvena inteligenca« je nasproten izrazu umska inteligenca, gre za človekov značaj.

VEČ O PROGRAMU

Webinar z Metko Glas

Webinar z Metko Glas obravnava vlogo vodij v času koronavirusa in daje praktične nasvete za delo od doma, predvsem pa daje v razmislek v kakšnih odnosih smo in kakšne odnose si želimo; tako za zaposlene kot za naše stranke.

VEČ O PROGRAMU

Upravljanje s časom

Naš čas je omejen, zato se naučite optimalno vskladiti poslovno in zasebo življenje. Opravite več – bolje in hitreje. Čas je najdragocenejši vir, ki ga imamo na razpolago. Ne moremo ga shraniti v banki, niti ga ne moremo kupiti.

VEČ O PROGRAMU

Simplex metoda

Simplex je sistem aplikativne ustvarjalnosti, ki povezuje kreativno reševanje problemov z veščinami in orodji ustvarjalnega procesa in managementa inovacij. Simplex je zelo primeren za vodenje celotnega inovacijskega procesa.

VEČ O PROGRAMU

Motivacija in zadovoljstvo

Vedno nas zanima, zakaj je nekdo za nekaj motiviran, drugi pa ne … Oziroma bolj natančno, kje leži razlog, da le peščica ljudi stopi iz cone udobja. Skrivnost naj bi bila v motivaciji, ključno vprašanje pa je, od česa je ta motivacija odvisna.

VEČ O PROGRAMU

Komunikacija in odnosi

Pri poslovnem sodelovanju pogosto kakovosten osebni odnos s poslovnim partnerjem olajša pot do sodelovanja v obojestransko korist. Delavnica temelji na najnovejših dognanjih na področju teamskega dela, psihologije in sociologije.

VEČ O PROGRAMU

Razvoj poslovnih veščin

Pogosto vprašanje, ki se zastavlja na področju poslovnega razvoja in osebnih poslovnih ciljev: kako  graditi na osebnih sposobnostih, ki so najbolj razvite, ali odpraviti ozka grla, razviti veščine, za katere zaznavamo, da nas ovirajo?

VEČ O PROGRAMU

Poslovni bonton

Poslovni svet ni družba samo prijaznih, uvidevnih, solidarnih in poštenih ljudi. Poznavanje poslovnega bontona vsem, ki se gibljejo v poslovnem svetu, olajša poslovne in zasebne poti in zagotavlja več sproščenosti, samozavesti in odličnosti.

VEČ O PROGRAMU

Creative focus®

Zaporedje podajanja argumentov in informacij med prezentacijo je izjemno pomembno in lahko v veliki meri vpliva na odziv vaših slušateljev. Delavnica se osredotoča na psihološka orodja za učinkovito strukturiranja argumentov, ki spodbudijo interes.

VEČ O PROGRAMU

Networking - mreženje

Termin mreženje označuje preprosto razvijanje in ohranjanje razmerij z ljudmi, ki lahko posredno in neposredno vplivajo na posel. Osnovno jedro socialnega kapitala pa predstavljajo relacije med ljudmi oziroma njihove medsebojne povezave – vezi.

VEČ O PROGRAMU

Prodajne veščine dobrega prodajalca

Izboljšanje prodajnih pristopov in doseganje čim boljših prodajnih rezultatov je eden od ciljev vsakega podjetja, saj mu to zagotavlja varnost poslovanja in nadaljnjo rast.

VEČ O PROGRAMU

Metoda inovacij, kreativnosti

Udeleženci delavnice bodo skozi vse korake ustvarjalnega procesa spoznali nekaj tehnik kreativnega razmišljanja za produciranje idej.

VEČ O PROGRAMU

Wellbeing kultura v podjetjih

Skrbno vpleteni sistemi wellbeinga pripomorejo k bolj zdravemu in zadovoljnemu delovnemu okolju, le-ta pa zviša nivo motivacije in produktivnosti.

VEČ O PROGRAMU

SDI - strength deployment inventory

SDI je preverjeno in preprosto orodje, s katerim izboljšamo učinkovitost ekipe. S spoznanjem motivacije lahko znatno izboljšamo učinkovitost komunikacije in produktivneje rešujemo konflikte.

VEČ O PROGRAMU

Uspešna komunikacija s ključnimi kupci

Cilj seminarja je izobraziti prodajno ekipo na področju komunikacije s ključnimi kupci s poudarkom na vzpostavitvi in stalnemu vzdrževanju uspešnih poslovnih odnosov.

VEČ O PROGRAMU

Učinkovito reševanje konfliktov

Poslovni svet je arena, v kateri zmagujejo pošteni, najboljši in najspretnejši, drugi pa so pogosto poraženi. Kako se odzivate na konflikte? Jih znate reševati, obvladovati in razumeti?

VEČ O PROGRAMU

Še niste našli pravega programa

Oglejte si celotni program Izobraževanj

Prenesite si celotni katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Dovolite nam, da vam ga organiziramo.

Ali pa nas kar pokličite na

051 356 893

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.