ZDRAVJE je danes ključno

Poskrbite za PROMOCIJO ZDRAVJA v vašem podjetju ter tako pomagajte izboljšati počutje, uspešnost, zadovoljstvo in ekipni duh zaposlenih.

Naši urniki so vse bolj natrpani in delu posvečamo vedno več časa. Zato je še toliko bolj pomembno, da tudi na delovnem mestu (po)skrbimo za svoje zdravje. Zdravi zaposleni bodo zagotovo pri svojem delu bolj učinkoviti in uspešni, hkrati pa se bodo pozitivni znaki kazali tudi pri njihovem počutju, zadovoljstvu ter v ekipnem duhu.

Poslovno-izobraževalni center JD vam lahko organizira različne aktivnosti, ki bodo pripomogle k ohranjanju in izboljšanju zdravja vaše ekipe in vseh vaših zaposlenih. Imamo dobro razvit in delujoč sistem prenosa znanja na področju zdravega načina življenja, ki bo tudi v prihodnje eden izmed poudarkov na naših izobraževanjih.

Poskrbite za zdravje svoje ekipe z enim od spodnjih programov za promocijo zdravja.

Komunikacija in odnosi

Pri poslovnem sodelovanju pogosto kakovosten osebni odnos s poslovnim partnerjem olajša pot do sodelovanja v obojestransko korist. Delavnica temelji na najnovejših dognanjih na področju teamskega dela, psihologije in sociologije.

VEČ O PROGRAMU

Motivacija in zadovoljstvo

Vedno nas zanima, zakaj je nekdo za nekaj motiviran, drugi pa ne … Oziroma bolj natančno, kje leži razlog, da le peščica ljudi stopi iz cone udobja. Skrivnost naj bi bila v motivaciji, ključno vprašanje pa je, od česa je ta motivacija odvisna.

VEČ O PROGRAMU

Zdravje in aktivnost

Z gibanjem gradimo zdravje in ekipni odnos. Verjamemo, da je to ključno za doseganje zastavljenih ciljev v podjetju, zato smo pripravili delavnice zdravega in aktivnega team buildinga.

VEČ O PROGRAMU

Nordijska hoja

Soočanje z različnimi izzivi, motiviranje in sodelovanje v skupini, aktivno preživljanje časa – vse to se lahko združi na delavnici nordijske hoje z našim inštruktorjem.

VEČ O PROGRAMU

Zdrava prehrana

Zanimiva delavnica o zdravi prehrani. Izvedeli boste, kako kljub pomanjkanju časa pripraviti zdrav obrok za na pot ali v službo in svoje telo napolniti z dobro energijo. Smo to, kar pojemo.

VEČ O PROGRAMU

Tek na smučeh

Preživite aktiven in simpatičen dan v naravi – preizkusite se v športu, pri katerem dela celo telo in zato velja za eno najbolj zdravih športno rekreativnih dejavnosti.

VEČ O PROGRAMU

Antistresni dan

Offline kamp. Izklopite digitalne naprave in preživite dan brez pametnih telefonov. Antistresni dan vam daje priložnost, da stopite v stik z naravo in sodelavci. Vam bo uspelo zdržati brez stika z zunanjim svetom?!

VEČ O PROGRAMU

Učinkovito reševanje konfliktov

Poslovni svet je arena, v kateri zmagujejo pošteni, najboljši in najspretnejši, drugi pa so pogosto poraženi. Kako se odzivate na konflikte? Jih znate reševati, obvladovati in razumeti?

VEČ O PROGRAMU

E-kolesarjenje

Gorsko kolesarski izlet ali delavnica učenja tehnike, kjer se bomo v manjših skupinah soočali z izzivi in ovirami, ki nam jih bo prinesla razgibana pot. Adrenalin in zabava zagotovljena!

VEČ O PROGRAMU

Nogometni team building

Prepustite se profesionalnim nogometnim trenerjem in motivatorjem in se za en dan prelevite v nogometno ekipo. Delajte kot delajo najboljše nogometne ekipe!

VEČ O PROGRAMU

Wellbeing kultura v podjetjih

Skrbno vpleteni sistemi wellbeinga pripomorejo k bolj zdravemu in zadovoljnemu delovnemu okolju, le-ta pa zviša nivo motivacije in produktivnosti.

VEČ O PROGRAMU

Še niste našli pravega programa

Oglejte si celotni program Izobraževanj

Prenesite si celotni katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Dovolite nam, da vam ga organiziramo.

Ali pa nas kar pokličite na

051 356 893

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.