Združite prijetno s koristnim

S TEAM BUILDINGOM poskrbite, da bo vaš tim deloval kot prava ekipa.

Verjetno ste bili v preteklosti že vključeni v neko vrsto team building aktivnosti.

Morda ste se le umaknili med vikendom ali popoldne, ter se na plezalni steni v telovadnici učili, kako se pri tem zanašati na soplezalca, ali pa preživeli spoznavni dan na igrišču za golf. Prepogosto menedžerji in kadrovniki načrtujejo dejavnosti brez dobrega premisleka ali cilja. To je le izguba časa. S tem ko načrtujejo team building, ki dejansko nima pravega vpliva na sodelujoče, tudi tvegajo izgubo spoštovanja ekipe.

Team building aktivnosti so lahko zelo učinkovit način, da se skupina poenoti, da se razvijejo prednosti in odpravijo pomanjkljivosti v ekipi – vendar le, če se vaje načrtujejo in izvajajo strateško – tako, kot to počnemo mi. Mi vam povemo, kaj je potrebno upoštevati pri načrtovanju timskega dogodka, ponudimo pa lahko različne vaje za reševanje različnih situacij, s katerimi se ekipe pogosto srečujejo.

Team Building, ki resnično gradi ekipe.

Najbolj popularni programi

Top avantura

Razdeljeni v skupine boste po različnih krajih v Sloveniji skozi nenavadne naloge spoznavali zgodbe mest, hkrati pa se zabavali, saj boste s sodelavci naredili kar nekaj zabavnih fotografij. Sodniki bodo ocenili vašo kreativnost.

VEČ O PROGRAMU

Gin na vaš način

Naučite se veščine destilacije gina. Izbrali boste lastne dišavnice, stehtali sestavine in na koncu destilirali lastno steklenico, ki jo boste odnesli domov.

VEČ O PROGRAMU

Virtualni teambuildingi

Za vas smo pripravili zanimive, zabavne in tudi poučne programe virtualnih teambuildingov, ki bodo dvignili moralo vaše ekipe, ki dela na daljavo.

VEČ O PROGRAMU

LEGO® SERIOUS PLAY®

Metoda LEGO® SERIOUS PLAY® je olajšan proces sestankov, komunikacije in reševanja problemov, v katerem se udeleženci vodijo skozi vrsto vprašanj, ki se vedno bolj poglobijo v temo.

VEČ O PROGRAMU

Jadranje z ekipo

Pri jadranju je treba opravljati več različnih vlog in če člani posadke med opravljanjem teh vlog med seboj ne komunicirajo učinkovito in jasno, potem čoln preprosto ne bo plul.

VEČ O PROGRAMU

Trust Challenge

Trust challenge se osredotoča na osebno in skupnostno zaupanje. Vas in vašo ekipo bo popeljal skozi vrsto izzivov, ki so vsi namenjeni povečanju medsebojnega zaupanja. 

VEČ O PROGRAMU

Virtualni lov za zakladom

Virtualna igra pobega je odličen team building, kot nalašč za sodelavce, ki se nahajajo v različnih delih Slovenije ali vsak na svojem domu. Sprejmete ta zanimiv in zabaven izziv?

VEČ O PROGRAMU

Smledniška gospoda

Dinamičen program je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo, ki se jo boste še dolgo z veseljem spominjali. Gre za orientacijsko tekmovanje ob idiličnem Zbiljskem jezeru.

VEČ O PROGRAMU

Kulinarični team building

Preizkusite vaš ekipni duh v kuhinji! Kuhanje skupaj je idealna priložnost, da se ekipa nekaj novega nauči, medsebojno sodeluje, izmenja kuharske veščine ter se pri tem tudi zabava.

VEČ O PROGRAMU

Raziskovanje mest

Igra, ki združuje najnovejšo tehnologijo z opravljanjem zabavnih nalog oz. izzivov in sodelovanjem članov ekipe, hkrati pa vzpodbuja tekmovalnost med ekipami.

VEČ O PROGRAMU

Adrenalinska preizkušnja

Dajte svojim zaposlenim takšno dozo adrenalina, da jih zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Obisk adrenalinskega parka ter zipline v kombinaciji z drugimi programi so odlična izbira!

VEČ O PROGRAMU

Zdravje in aktivnost

Z gibanjem gradimo zdravje in ekipni odnos. Verjamemo, da je to ključno za doseganje zastavljenih ciljev v podjetju, zato smo pripravili delavnice zdravega in aktivnega team buildinga.

VEČ O PROGRAMU

Velikanska zabava

Napihljive, velikanske igre lahko zastavimo kot tekmovanje, zgolj sprostitev ali samo spremljevalno aktivnost na vašemdogodku.

VEČ O PROGRAMU

Nordijska hoja

Soočanje z različnimi izzivi, motiviranje in sodelovanje v skupini, aktivno preživljanje časa – vse to se lahko združi na delavnici nordijske hoje z našim inštruktorjem.

VEČ O PROGRAMU

Kmečke igre

Zabavni program, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil. Skupine tekmovalcev premagujejo naloge, v katerih sta glavna zaupanje in usklajenost ekipe.

VEČ O PROGRAMU

Preživetje v naravi

Preživetje v naravi je namenjeno ekipam, ki si želijo drugačnega preživljanja skupnega druženja in ustvarjanja trdnih vezi.

VEČ O PROGRAMU

Igre brez meja

Organizirajte igre brez meja za svojo ekipo iz pisarn, skladišča ali proizvodnje, da spodbudite duh timskega dela in sodelovanja na edinstven način.

VEČ O PROGRAMU

Zdrava prehrana

Zanimiva delavnica o zdravi prehrani. Izvedeli boste, kako kljub pomanjkanju časa pripraviti zdrav obrok za na pot ali v službo in svoje telo napolniti z dobro energijo. Smo to, kar pojemo.

VEČ O PROGRAMU

Stop motion animacije

Stop motion animacija spodbuja kreativnost udeležencev, saj je pravi medij za izražanje zamisli in zgodb. Skupaj z ekipo ustvarite film, risanko ali reklamo za vaš izdelek oz. storitev.

VEČ O PROGRAMU

Piknik s stilom

Navdušite svoje zaposlene ali poslovne partnerje na pikniku s stilom. Poskrbeli bomo za vrhunsko pogostitev in začinila vsak dogodek individualno po okusu naročnika.

VEČ O PROGRAMU

E kolesarjenje

Gorsko kolesarski izlet ali delavnica učenja tehnike, kjer se bomo v manjših skupinah soočali z izzivi in ovirami, ki nam jih bo prinesla razgibana pot. Adrenalin in zabava zagotovljena!

VEČ O PROGRAMU

Antistresni dan

Izklopite digitalne naprave in preživite dan brez pametnih telefonov. Antistresni dan vam daje priložnost, da stopite v stik z naravo in sodelavci. Vam bo uspelo zdržati?!

VEČ O PROGRAMU

Adventure race

Adventure race je hitrostno orientacijsko tekmovanje, ki ga izvajamo na atraktivnih lokacijah širom Slovenije. Naloga ekip je, da v čim krajšem času premagajo zastavljeno pot.

VEČ O PROGRAMU

Dobrodelni mini golf

Indoor program idealen za prednovoletni čas, saj boste poleg zabave, sodelovanja in kreativnosti v vaši ekipi pomagali tudi socialno ogroženim ljudem.

VEČ O PROGRAMU

Internet caffe

Ali lahko vaša ekipa uspešno »poklika« 30 »spletnih strani« v omejenem času in brez neposrednega nadzora vodij? Preizkusite se v našem Internet caffe-ju!

VEČ O PROGRAMU

Ujemi svoj plen

Najprej bomo pod strokovnim vodstvom osvojili osnove streljanja z lokom, nato pa se bomo podali na poligon, kjer boste poskusili, kako uspešni bi bili v pravem lovu.

VEČ O PROGRAMU

Minuta do zmage

Ste pripravljeni na razburljive igre – minuta do zmage, kjer se boste med seboj pomerili v številnih preizkusih? Naj vaši zaposleni pokažejo svojo borbenost in zagnanost. Idealno za novoletne zabave!

VEČ O PROGRAMU

Programi izletov

Na kavo in aperol v Trst

Nepozaben izlet in ogled Trsta ter gradu Miramar. Kakšna je zgodba Trsta, sredozemske in evropske prestolnice kave? Ali to mesto z dunajskim pridihom sploh poznamo? Pridite z nami na kavo in aperol.

VEČ O PROGRAMU

Potep po Goriških brdih

Po poti skozi sadovnjake in vinograde nas vodi pot do razgledne točke ki ponuja pogled na kar 24 zvonikov. Vmes si privoščimo toplo malico z mineštro in narezkom, pršutom, mortadelo, siri ter popijemo kozarček vrhunskega vina.

VEČ O PROGRAMU

Kava, vino in pršut: Čedad

Čedad je mestece z bogato zgodovino, kjer je že sam sprehod po ozkih ulicah starega mestnega jedra je nepozabno doživetje. Mesto, uvrščeno na seznam Unescove kulturne dediščine, je garancija za sprostitev.

VEČ O PROGRAMU

Ribnica in Kočevsko

Spoznajte prostranstva zelenih Kočevskih gozdov. V najglobljih kotičkih so skriti ostanki pragozdov, kjer boste lahko začutili življenje v prvinski obliki. Si upate z nami v deželo medvedov?

VEČ O PROGRAMU

Predjamski grad in vipavska vinska klet

Obiščite Predjamski grad, odlično vinsko klet, vmes pa se pozabavajte v Ajdovščini z Top Avanturo. Za konec pa vas odpeljemo v odlično domačo vipavsko oštarijo.

VEČ O PROGRAMU

Vrbsko jezero in Celovec

Obiščite z nami Vrbsko jezero – avstrijski Monte Carlo in avstrijski renesančni dragulj Celovec, le streljaj od Slovenije in uživajte v prekrasni naravi.

VEČ O PROGRAMU

Bizeljsko

Pokrajina obdana z vinogradi, repnicami in soncem na dlani. Del Posavja, katerega ne smete zamuditi. Dežela, kjer se mir in spokojnost prepletata z dobro kulinariko in prijetnimi ljudmi. To je Bizeljsko.

VEČ O PROGRAMU

Raziskovanje istrskih vasi

Nepozabno doživetje istrske tradicije. Začnemo v Krkavčah ter gremo skozi okoliške vasi, obiščemo oljarno ter pristno domačo kmetijo, kjer lahko poizkusimo različne istrske jedi in sladice iz sestavin, ki so večinoma pridelane doma.

VEČ O PROGRAMU

Prijazno Prekmurje

Prekmurje je slovenska, skrajno severovzhodna pokrajina, del države preko reke Mure in velja za eno najprijaznejših regij, saj so Prekmurci tisti, ki vas domov nikoli ne bodo spustili lačnih in slabe volje.

VEČ O PROGRAMU

Rudnik in Trbovlje

Odkrijmo pogosto spregledan, a vseeno zelo zanimiv naše države – Zasavje … Ogled edinstvenega prepleta industrijske dediščine ter ohranjene narave.

VEČ O PROGRAMU

Obisk Bele krajine

Bela krajina – pokrajina, v kateri je vinska trta posajena po vsaki pedi zemlje na gričevnatih obronkih. Čudovito naravo dopolnjujejo prijazni domačini, ki ohranjajo tradicionalno nošo, ljudske običaje in ljubezen do žlahtne kapljice.

VEČ O PROGRAMU

Zimski programi

Božična večerja

December je čas, da se s sodelavci malo poveselite. Zakaj ga ne bi popestrili s pustolovskim team buildingom in raziskali mesto? Z izzivi v božičnem duhu boste iskali pot do vaše božične večerje.

VEČ O PROGRAMU

Pub kviz

Omizja oz. skupine v nizu enostavnih iger odgovarjajo na šaljiva vprašanja, predvsem pa se družijo, sodelujejo in odlično zabavajo.

VEČ O PROGRAMU

Novoletna zabava na daljavo

Navidezne igre pobega in decembrska zabava lahko pridejo kar k vam in vašim sodelavcem na dom. Igrajte se in se poveselite na daljavo.

VEČ O PROGRAMU

Olimpijada na snegu

Olimpijske igre z vsemi simboli (5 barvnih krogov na beli podlagi) poosebljajo sožitje, strpnost, sodelovanje, združevanje in poudarjajo enotnost različnih ekip znotraj združene celote.

VEČ O PROGRAMU

Smučarska tekma

Za vas bomo z veseljem organizirali nepozabno druženje na snegu v obliki veleslalomske tekme za zaposlene ali poslovne partnerje. Pogreli vas bomo s čajem, kuhanim vinom in zabavno glasbo ter klasično Apres ski zabavo.

VEČ O PROGRAMU

Cocktail zabava

Sklenite glave in ustvarite nov koktejl, ki bo predstavljal vašo ekipo ali podjetje. Eden naših najbolj sproščenih programov, primeren predvsem za prednovoletni čas vas bo zagotovo navdušil.

VEČ O PROGRAMU

Tek na smučeh

Preživite aktiven in simpatičen dan v naravi – preizkusite se v športu, pri katerem dela celo telo in zato velja za eno najbolj zdravih športno rekreativnih dejavnosti.

VEČ O PROGRAMU

Izdelajte svoje sani

Še en super program, ki poleg obilo zabave spodbuja kreativnost. Potrebna bo iznajdljivost in konstrukcijska žilica, da lahko team doseže želeni cilj. Poleg sodelovanja program ponuja tudi simpatično in prijazno tekmovanje.

VEČ O PROGRAMU

Sangrija po naše

Sonce, morje, poletje, plaža, salsa, Španija, sangrija! Kako lepo se slišijo te besede, kajne? Naredite sangrijo na svoj način, poleg tega pa s svojo ekipo naredite načrt, kako boste svojo pijačo reklamirali.

VEČ O PROGRAMU

Kreativni programi

Delavnica "Film mojega uma"

Kaj, če vam rečemo, da lahko s pomočjo filma o vaši prihodnosti uresničite svoje cilje, svoje sanje, oblikujete neobičajno ter postanete brezmejni? Poglejte v svetlo prihodnost.

VEČ O PROGRAMU

Skupinsko slikanje

Vašo ekipo čaka val kreativne energije in norih idej, ko boste postavljeni pred zapleteno umetniško preizkušnjo: razdeljeni v skupine morate naslikati posamezne odseke slike, ki sestavljeni skupaj tvorijo veliko umetnino.

VEČ O PROGRAMU

Naredi namizni nogomet

Delajte kot ekipa in presenečeni boste, kako hitro lahko zgradite čisto svoj namizni nogomet… Barvanje, privijanje, brušenje in še marsikaj je zelo zanimivo. Zabava, natančnost in timski duh sta bistvo tega dogodka.

VEČ O PROGRAMU

Aktivacija humorja v ekipi

Številne raziskave so pokazale, da uporaba humorja izboljšuje odnose v ekipah, povečuje inovativnost, pospešuje uspešnost prodajalcev in zvišuje pogajalsko moč direktorjev. Okrepite smisel za humor v vaši ekipi.

VEČ O PROGRAMU

Grand Prix Team Racing

Potrebna bo iznajdljivost in konstrukcijska žilica, da lahko tim doseže željeni cilj. Poleg sodelovanja program ponuja tudi simpatično in prijazno tekmovanje. Naloga tima je, da iz razpoložljivih materialov sestavi pravo vozilo.

VEČ O PROGRAMU

Simplex metoda

Iščete nove ideje? Aktivne delavnice za razvoj kreativnega mišljenja, ki imajo za cilj udeležence naučiti uporabo psiholoških orodij za spodbujnje ustvarjalnega razmišljanja v poslovnem in zasebnem svetu.

VEČ O PROGRAMU

Glasbeni orkester

Glasba je univerzalen jezik, ki se ne zmeni za razlike v statusu, starosti in spolu. Tolkalna delavnica v navdihujočem okolju spodbuja udeležence k doseganju skupnega cilja: ubranega ritma in povezane ekipe.

VEČ O PROGRAMU

Še niste našli pravega programa

Oglejte si celotni program Team Building aktivnosti

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Dovolite nam, da vam ga organiziramo.

Ali pa nas kar pokličite na

051 356 893

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.