Z vašo ekipo uspešno v 2020

 Želimo vam pomagati pri ustvarjanju močnejše, uspešnejše in trdnejše ekipe v letu 2020.

 Vodilni v podjetjih ne prakticirajo ‘team buildinga’ iz 3 razlogov:

1.       Ne vedo, kaj naj delajo.  

Če malo ogledamo internet, lahko najdemo na tisoče primerov in nasvetov za team building. A tu nastaneta dve težavi: 1. 1.; večina primerov je obupnih.  1. 2.; kako vedeti, katero uporabiti?

2.       Bojijo se, da bi izpadli neumno.

Glej 1.1 zgoraj. Kot profesionalci, ki izvajamo team buildinge, imamo enak strah kot vi. Ves čas poskušamo izvajati nove aktivnosti in ko jih, je na začetku prisotno nekaj tega strahu. Naš celotni poudarek je na tem, da vi izpadete kot superjunak. In to nam tudi uspeva. Pravzaprav smo v tem res dobri.

3.       Verjamejo v neko različico »Preveč smo zaposleni, da bi delali team buildinge«. V tem je morda nekaj resnice, saj je že Lincoln rekel: ” Dajte mi šest ur časa, da posekam drevo, in prve štiri ure bom brusil sekiro.” Sekira je multiplikator moči. Tudi naše ekipne aktivnosti so množitelji moči. Če pa je skupinska dejavnost ‘dolgočasna’, preprosto ne bo delovala ali še huje, številka 2 zgoraj lahko postane kruta realnost.

Naš cilj 

Želimo vam pomagati v letu 2020 sestaviti najbolj neverjetno ekipo, kar ste jih kdaj imeli. Pomagamo vam lahko na dva načina:

1. Narejeno za vas. Mi naredimo vse in izvedemo kateregakoli izmed naših programov (www.teamup-dogodki.si).

2. Naredi sam (z našo pomočjo).

 Če se osredotočimo na vaše samostojno delo, vam bomo pomagali prebroditi zgornje tri razloge, ki vam lahko preprečujejo nastanek uspešne ekipe.

Ne veste, kaj naj delate? Skozi dolga leta našega dela smo vodili že mnogo odličnih team building aktivnosti. Vemo, da naš način deluje. Naše dejavnosti temeljijo na rezultatih – komunikaciji, zaupanju, vodenju itd. – tako dobite točno tisto, kar potrebujete za svojo ekipo v tem trenutku.

Bojite se izpasti neumno?To je popolnoma razumljivo. Naš končni cilj je, da vi izpadete kot superjunak. Za lažje ustvarjanje učnih izkušenj z vašo ekipo lahko pripravimo učinkovito usposabljanje, ki vam bo omogočilo znanje in orodja, s katerimi se boste počutili samozavestno pri vodenju skupinskih aktivnosti. Kot smo že omenili, še vedno se bojimo izpasti neumno, če bi slučajno izbrali napačno dejavnost. Vendar 100-odstotno zaupamo, da lahko naredimo odličen zaključek še iz tako slabe dejavnosti.  Predlagamo, da se udeležite ene izmed naših delavnic Poslovnih simulacij. Ne glede na to, ali ste vodja ali sodelavec, vam bo ta delavnica pomagala pripraviti ustvarjanje neverjetnih učnih izkušenj in celo preobrazbe znotraj vaše skupine.Od tisoč udeležencev smo prejeli oceno 9,6 od 10. Večina udeležencev je izjavila, da je bila delavnica dragocena poraba njihovega časa.

Verjamete v eno izmed različic “Nimamo časa za team building«.

Kaj se je zgodilo v vaši ekipi, da ste v enem izmed preteklih projektov ustvarili veliko zamudo? Neustrezno komuniciranje, nerazumevanje, dvom v motive, pomanjkanje zaupanja, slabo odločanje, slaba izvedba naloge ali slaba predaja projekta? Obstaja dobesedno na tisoče načinov, kako pospešiti napredek ekipe in doseči dejansko uresničevanje stvari. Če uporabljate naše sisteme in orodja, se bo donosnost naložbe v času, energiji in denarju izplačala eksponentno.

Resnično vam želimo pomagati, da sestavite neverjetno ekipo leta 2020 in naprej.

Želimo vam izpolnitev visokih ciljev ter veliko zanimivih novih izkušenj v letu 2020!

PICJD ekipa je specializirana za poslovne team building dejavnosti in team building igre, ki izboljšujejo timsko delo in komunikacijo med zaposlenimi. Pišite nam na info@picjd.si ali nas pokličite na 040 424 058.