Združite prijetno s koristnim

S TEAM BUILDINGOM poskrbite, da bo vaš tim deloval kot prava ekipa.

Verjetno ste bili v preteklosti že vključeni v neko vrsto team-building aktivnosti.

Morda ste se le umaknili med vikendom ali popoldne, ter se na plezalni steni v telovadnici učili, kako se pri tem zanašati na soplezalca, ali pa preživeli spoznavni dan na igrišču za golf. Prepogosto menedžerji in kadrovniki načrtujejo dejavnosti brez dobrega premisleka ali cilja. To je le izguba časa. S tem ko načrtujejo Team building, ki dejansko nima pravega vpliva na sodelujoče, tudi tvegajo izgubo spoštovanja ekipe.

Team building aktivnosti so lahko zelo učinkovit način, da se skupina poenoti, da se razvijejo prednosti in odpravijo pomanjkljivosti v ekipi – vendar le, če se vaje načrtujejo in izvajajo strateško – tako, kot to počnemo mi. Mi vam povemo, kaj je potrebno upoštevati pri načrtovanju timskega dogodka, ponudimo pa lahko različne vaje za reševanje različnih situacij, s katerimi se ekipe pogosto srečujejo.

Team Building, ki resnično gradi ekipe.

Najbolj popularni programi

Top avantura

Opremljeni s fotoaparati in razdeljeni v skupine 3-7 oseb se boste spopadli s časom in desetimi nenavadnimi nalogami, ki bodo ta dan odločale o vaši usodi. Vaše aktivnosti bodo spremljali sodniki.

VEČ O PROGRAMU

Kulinarični team building

Preizkusite vaš ekipni duh v kuhinji! Kuhanje skupaj je idealna priložnost, da se ekipa nekaj novega nauči, medsebojno sodeluje, izmenja kuharske veščine ter se pri tem tudi dobro zabava.

VEČ O PROGRAMU

Po poteh smledniških gospoda

Dinamičen program je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo, ki se jo boste še dolgo z veseljem spominjali. Gre za orientacijsko tekmovanje ob idiličnem Zbiljskem jezeru.

VEČ O PROGRAMU

Zdrava prehrana

Zanimiva delavnica o zdravi prehrani. Izvedeli boste, kako kljub pomanjkanju časa pripraviti zdrav obrok za na pot ali v službo in svoje telo napolniti z dobro energijo. Smo to, kar pojemo.

VEČ O PROGRAMU

Lov za zakladom

Igra, ki združuje najnovejšo tehnologijo z opravljanjem zabavnih nalog oz. izzivov in sodelovanjem članov ekipe, hkrati pa vzpodbuja tekmovalnost med ekipami.

VEČ O PROGRAMU

Adrenalinska preizkušnja

Dajte svojim zaposlenim takšno dozo adrenalina, da jih zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Obisk adrenalinskega parka ter zipline v kombinaciji z drugimi programi so odlična izbira!

VEČ O PROGRAMU

Baza športa

Z gibanjem gradimo zdravje in ekipni odnos. Verjamemo, da je to ključno za doseganje zastavljenih ciljev v podjetju, zato smo pripravili delavnice zdravega in aktivnega team buildinga.

VEČ O PROGRAMU

Stop motion animacije

Stop motion animacija spodbuja kreativnost udeležencev, saj je pravi medij za izražanje zamisli in zgodb, hkrati pa seznanja z zmožnostmi uporabe sodobne tehnologije.

VEČ O PROGRAMU

Kmečke igre

Zabavni program, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti, moči in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil. Skupine tekmovalcev premagujejo naloge, v katerih sta glavna zaupanje in usklajenost ekipe.

VEČ O PROGRAMU

Piknik s stilom

Navdušite svoje zaposlene ali poslovne partnerje na pikniku s stilom. Naša ekipa bp poskrbela za vrhunsko pogostitev in začinila vsak dogodek individualno po okusu naročnika.

VEČ O PROGRAMU

Gorsko kolesarjenje

Gorsko kolesarski izlet ali delavnica učenja tehnike, kjer se bomo v manjših skupinah soočali z izzivi in ovirami, ki nam jih bo prinesla razgibana pot. Adrenalin in zabava zagotovljena!

VEČ O PROGRAMU

Adventure race

Adventure race je hitrostno orientacijsko tekmovanje, ki ga izvajamo na atraktivnih lokacijah širom Slovenije. Naloga ekip je, da v čim krajšem času premagajo zastavljeno pot.

VEČ O PROGRAMU

Dobrodelni mini golf

Indoor team building program idealen za prednovoletni čas, saj boste poleg zabave, sodelovanja in kreativnosti v vaši ekipi pomagali tudi socialno ogroženim ljudem. Mini golf malo drugače!

VEČ O PROGRAMU

Nogometni team building

Prepustite se profesionalnim nogometnim trenerjem in motivatorjem in se za en dan prelevite v nogometno ekipo. Delajte kot delajo najboljše nogometne ekipe!

VEČ O PROGRAMU

Programi izletov

Retro tramvaj v Trst

Nepozaben izlet iz Opičine v Trst s tramvajem, ki naredi na 5-kilometrski trasi kar 340 višinskih metrov, tako da na najstrmejših delih proge deluje kot žična vzpenjača. Kakšna je zgodba Trsta, sredozemske in evropske prestolnice kave?

VEČ O PROGRAMU

Potep po Goriških brdih

Po poti skozi sadovnjake in vinograde nas vodi pot do razgledne točke ki ponuja pogled na kar 24 zvonikov. Vmes si privoščimo toplo malico z mineštro in narezkom, pršutom, mortadelo, siri ter popijemo kozarček vrhunskega vina.

VEČ O PROGRAMU

Kava, vino in pršut: Čedad

Cividale del Friuli je majhno mestece z bogato zgodovino, kjer je že sam sprehod po ozkih ulicah starega mestnega jedra je nepozabno doživetje. Mesto, uvrščeno na seznam Unescove kulturne dediščine, je garancija za 100% sprostitev.

VEČ O PROGRAMU

Ribnica in Kočevsko

Spoznajte prostranstva zelenih Kočevskih gozdov. V najglobljih kotičkih so skriti ostanki pragozdov, kjer boste lahko začutili življenje v prvinski obliki. 

VEČ O PROGRAMU

Bizeljsko

Pokrajina obdana z vinogradi, repnicami in soncem na dlani. Del Posavja, katerega ne smete zamuditi. Dežela, kjer se mir in spokojnost prepletata z dobro kulinariko in prijetnimi ljudmi. To je Bizeljsko.

VEČ O PROGRAMU

Raziskovanje istrskih vasi

Nepozabno doživetje istrske tradicije. Začnemo v Krkavčah ter gremo skozi okoliške vasi, obiščemo oljarno ter pristno domačo kmetijo, kjer lahko poizkusimo različne istrske jedi in sladice iz sestavin, ki so večinoma pridelane doma.

VEČ O PROGRAMU

Rudnik in Trbovlje

Odkrijmo pogosto spregledan, a vseeno zelo zanimiv turistični predel na vzhodu naše državice – Zasavje … Ogled edinstvenega prepleta industrijske dediščine, rudarskih zgodb ter tudi območij z lepo ohranjeno naravo.

VEČ O PROGRAMU

Obisk Bele krajine

Bela krajina – pokrajina, v kateri je vinska trta posajena po vsaki pedi zemlje na gričevnatih obronkih. Čudovito naravo dopolnjujejo prijazni domačini, ki ohranjajo tradicionalno nošo, ljudske običaje in ljubezen do žlahtne kapljice.

VEČ O PROGRAMU

Zimski programi

Božična večerja

December je čas, da se s sodelavci malo poveselite. Zakaj ga ne bi popestrili s pustolovskim team buildingom in raziskali mesto? Z izzivi v božičnem duhu boste iskali pot do vaše božične večerje.

VEČ O PROGRAMU

Olimpijada na snegu

Olimpijske igre z vsemi simboli (5 barvnih krogov na beli podlagi) poosebljajo sožitje, strpnost, sodelovanje, združevanje in poudarjajo enotnost različnih ekip znotraj združene celote.

VEČ O PROGRAMU

Smučarska tekma

Za vas bomo z veseljem organizirali nepozabno druženje na snegu v obliki veleslalomske tekme za zaposlene ali poslovne partnerje. Pogreli vas bomo s čajem, kuhanim vinom in zabavno glasbo ter klasično Apres ski zabavo.

VEČ O PROGRAMU

Cocktail zabava

Sklenite glave in ustvarite nov koktejl, ki bo predstavljal vašo ekipo ali podjetje. Eden naših najbolj sproščenih programov, primeren predvsem za prednovoletni čas.

VEČ O PROGRAMU

Tek na smučeh

Preživite aktiven in simpatičen dan v naravi – preizkusite se v športu, pri katerem dela celo telo in zato velja za eno najbolj zdravih športno rekreativnih dejavnosti.

VEČ O PROGRAMU

Izdelajte svoje sani

Še en super zabaven program, ki poleg obilo zabave spodbuja še kreativnost. Potrebna bo iznajdljivost in konstrukcijska žilica, da lahko team doseže željeni cilj. Poleg sodelovanja program ponuja tudi simpatično in prijazno tekmovanje.

VEČ O PROGRAMU

Kreativni programi

Skupinsko slikanje

Vašo ekipo čaka val kreativne energije in norih idej, ko boste postavljeni pred zapleteno umetniško preizkušnjo: razdeljeni v skupine morate naslikati posamezne odseke slike, ki sestavljeni skupaj tvorijo veliko umetnino.

VEČ O PROGRAMU

Naredi namizni nogomet

Delajte kot ekipa in presenečeni boste, kako hitro lahko zgradite čisto svoj namizni nogomet… Barvanje, privijanje, brušenje in še marsikaj je zelo zanimivo. Zabava, natančnost in timski duh sta bistvo tega dogodka.

VEČ O PROGRAMU

Aktivacija humorja v ekipi

Številne raziskave so pokazale, da uporaba humorja izboljšuje odnose v ekipah, povečuje inovativnost, pospešuje uspešnost prodajalcev in zvišuje pogajalsko moč direktorjev. Okrepite smisel za humor v vaši ekipi.

VEČ O PROGRAMU

Antistresni dan

Izklopite digitalne naprave in preživite dan brez pametnih telefonov. Spletni kamp vam daje priložnost, da stopite v stik z naravo in sodelavci. Vam bo uspelo zdržati v družbi sodelavcev brez uporabe telefona?!

VEČ O PROGRAMU

Izdelajte svoj avto

Potrebna bo iznajdljivost in konstrukcijska žilica, da lahko tim doseže željeni cilj. Poleg sodelovanja program ponuja tudi simpatično in prijazno tekmovanje. Naloga tima je, da iz razpoložljivih materialov sestavi pravo vozilo.

VEČ O PROGRAMU

Simplex metoda

Iščete nove ideje? Aktivne delavnice za razvoj kreativnega mišljenja, ki imajo za cilj udeležence naučiti uporabo psiholoških orodij za spodbujnje ustvarjalnega razmišljanja v poslovnem in zasebnem svetu.

VEČ O PROGRAMU

Še niste našli pravega programa

Oglejte si celotni program Team Building aktivnosti

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Dovolite nam, da vam ga organiziramo.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

A Banka d. d.

Adriatic Slovenica d. d. 

KD Skladi d. o. o.

Medias d. o. o.