Kultura podjetja postaja vse pomembnejši vidik delovnega mesta. Sedaj bolj kot kdaj koli prej se podjetja trudijo, da svojim zaposlenim zagotovijo prijetno delovno okolje in izkušnjo. Poudarek se je preusmeril na zagotavljanje, da so zaposleni srečni in se počutijo dobro na delovnem mestu. Navsezadnje je to velik dejavnik pri izbiri delovnega mesta. Dobro počutje in zabava je ključnega pomena za učinkovito upravljanje in izboljšanje produktivnosti zaposlenih, saj prispeva neposredno k kulturi vašega podjetja. Prav tako izboljšuje timsko delo, gradi boljše medsebojne odnose in pomaga povečati pripadnost podjetju.

Najprej je potrebno zagotoviti, da vaši zaposleni dejansko želijo biti tam. To pomeni, da se veselijo prihodov na delo in uživajo. Kultura podjetja ima pomembno vlogo pri tem, ali so zadovoljni pri delu. Pomembno je, da poskrbite za pravo vzdušje v vašem podjetju.

Ena stvar, ki jo lahko naredite, da ustvarite boljše okolje, je, da si vzamete dan samo za zabavo. Tako lahko je! Vzemite si čas, da načrtujete cel dan, naj vam organiziramo izlet v Belo krajino , v Istro, ali kam drugam,napolnjen z teambuilding igricami, izobraževanji, zabavnimi dejavnostmi, ki lahko pritegnejo vse v pisarni. Da, nekateri menedžerji lahko o tem razmišljajo kot o zapravljanju dneva brez dela, vendar vas bo presenetilo, kako bi lahko dan, kot je ta, dejansko povečal produktivnost zaposlenih – več kot nadomestitev izgubljenega dne.

 .     

Naša orodja so interaktivne narave. To pomeni, da v ospredje pridejo avtentični odnosi znotraj neke skupine. V varnem okolju, brez vsakodnevnih napetosti, udeleženci obvladajo zahtevno nalogo skozi učinkovito komuniciranje med seboj.

Ko bo vaš cilj, da bo vaše podjetje uspevalo s privlačno kulturo, kjer ljudje želijo priti na delo (in dejansko uživajo), ne iščite već – tu smo mi, da vam pomagamo.

Ekipa PICJD d.o.o. je specializirana za izvedbo team buildingov in izobraževanj, ki krepijo produktivnost, timsko kulturo, vodenje, komunikacijo in sodelovanje. Za več informacij o tem, kako vam lahko Ekipa PICJD d.o.o.  pomaga, nas pokličite še danes na 040 424 058.