Kakšno čudovito božično – novoletno zabavo boste letos organizirali?

Če še niste rezervirali vašega druženja ob koncu leta, imamo veliko idej, ki bi vam začinile vaše prednovoletno druženje. Iščete glamurozno zabavo? Ali pa morda dejavnost, ki se popolnoma nič ne tiče božiča ali novega leta? Morda poživljajočo in iskreno zabavo za vašo ekipo, ki je odlično delala v tem letu? Ali pa imate v planu celodnevni izlet za vašo ekipo? Ne glede na vrsto praznovanja, ki jo boste izbrali, bi morala biti ključna beseda v decembru seveda zabava!

Da bi vam olajšali organizacijo vašega dogodka, vam ponujamo veliko idej in izkušenj:

Pub Kviz show:  je zabaven kviz, ki temelji na klasični tradiciji angleškega Pub Quiza. Je eden najbolj neresnih kvizov, katerega vprašanja so ponavadi sestavljena iz različnih področij .

Sangrija po naše:  Sonce, morje, poletje, plaža, salsa, Španija, sangrija! Kako lepo se slišijo te besede, kajne? Naredite sangrijo na svoj način, poleg tega pa s svojo ekipo naredite načrt, kako boste svojo pijačo reklamirali. Pojdite z Sangrijo po naše, pozimi v tople kraje.

Večer z oskarji: naj vaši zaposleni sami režirajo in posnamejo reklamni filmček za vaše podjetje. Zelo zabaven team building, kjer se pokažejo različne osebnosti in talenti.

Kako do božične večerje: Z našim super team building programom bodo ekipe začele v božičnem duhu s tematskimi vprašanji in izzivi, medtem, ko bodo raziskovale izbrano lokacijo in uživale ob pijači ali dveh. Najprej boste morali poiskati božička, nato pa najti pot do  vaše novoletne zabave.

Minuta do zmage: kot v TV šovu! Eno- do dve urna popestritev vaših novoletnih zabav z zabavnimi 1-minutnimi izzivi.

Izdelajte svoje sani: Še en super zabaven program, ki poleg obilo zabave spodbuja še kreativnost. Potrebna bo iznajdljivost in konstrukcijska žilica, da lahko team doseže željeni cilj. Poleg sodelovanja program ponuja tudi simpatično in prijazno tekmovanje

Olimpijada na snegu: Olimpijske igre z vsemi simboli (5 barvnih krogov na beli podlagi) poosebljajo sožitje, strpnost, sodelovanje, združevanje in poudarjajo enotnost različnih ekip znotraj združene celote.  Izzivi so ekipni in zagotavljajo obilo zabave in smeha in pri tem ne zahtevajo kakšne posebne fizične pripravljenosti.

Tek na smučeh: Zabavno aktivnost prilagodimo vaši skupini, demonstratorka teka na smučeh in bivša državna reprezentantka vas bo seznanila z tekaško opremo in vam predstavila tek na smučeh. Ne skrbite, ne bo vam potrebno teči predaleč, prioriteta je zabava!

Cocktail experience: Sklenite glave in ustvarite nov koktajl, ki bo predstavljal vašo ekipo, vaše podjetje ali izbrano tematiko druženja. Kaj je lepšega kot nadgraditi sodelovanje in komunikacijske veščine ter vzbuditi inovativnost in kreativnost znotraj ekip na tako zabaven način!?

Kliknite na povezavo in izvedeli boste več informacij o izbranem dogodku. Pišite nam (info@picjd.si) ali nas pokličite (040 424 058), da bomo skupaj organizirali vaše novoletno zimske aktivnosti. Poglejte si tudi naše ostale team building programe in zanimive učne metode, ki jih lahko vključite v vaš prednovoletni družabni dan ali večer. Naj bo letos zares nepozaben!