Izkušnje, usmerjene v učenje na naših delavnicah z Učnimi metodami

Vsakdo, ki je preizkusil naše delavnice, je prišel do zaključka, da je to delavnica, ki ji lahko rečemo “real learning”. Oddaljujemo se od dolgih teorij, delamo na učenju, usmerjeno v izkušnje.

Na delavnicah z našimi orodji udeleženci zbirajo lastne izkušnje na temah, kjer lahko vsako vsebino povezujejo z izkušnjami pri svojem delu. Poleg tega uporaba orodij prinaša raznolikost in navdušenje na naših delavnicah. Z neuspehom in uspehom v učnih projektih, ki jih izvajamo na naših delavnicah ponujajo orodja možnost povezati vsebino s čustvi in ostanejo trajno zasidrana pri udeležencih. Vaje se lahko prožno uporabljajo v številnih temah, kot so komunikacija, razvoj ekipe, sposobnost vodenja, prodaja in še marsikaj drugega.

 

 

Napredek prinaša srečo

Raziskave kažejo, da so ljudje bolj produktivni in inovativni, ko se počutijo srečni, in ko razmišljajo o svojih projektih, sodelavcih, menedžerjih in organizaciji. Veselje, ki ga zaposleni pridobijo iz dejavnosti, povezane z delom, prinaša koristi za uspešnost podjetja. Najboljši način, da bi vaši zaposleni mislili bolj inovativno in bili bolj produktivni, je prepoznavanje njihovega napredka pri njihovem delu – ne glede na to, kako majhen je ta napredek.

Ali želite bolj produktivne in srečne zaposlene?

Z mnogimi podjetji, smo sodelovali z načelom napredka. Če Želite v svoji ekipi ustvariti boljšo motivacijo, razmislite o projektu “Bolj produktivni in srečni zaposleni«, z nami.

Kako bi to naredili?

Pomembno je, da imajo vsi zaposleni občutek, da so lastniki uspešnosti celotne organizacije in se osredotočajo na končnega kupca. Če so osredotočeni samo na svoje delo, lahko izgubijo pogled na širšo sliko organizacije in kako njihovo delo lahko komplicira delovna mesta drugih v smislu ustvarjanja vrednosti stranke. Da bi se lahko uveljavila boljša produktivnost, jim je treba pokazati prispevek njihovega posameznega dela k splošni uspešnosti ekipe, zaradi česar bolj inovativno razmišljajo o svojem delu, ki je del procesa, za končni produkt podjetja.

 

 

Ali želite, da vaši ljudje vidijo večjo inovacijsko sliko?

Vsi zaposleni prihajajo s svojo edinstveno skupino interesov, talentov in izkušenj. Če Želite bolj produktivne zaposlene, morate ljudem v veliki meri dovoliti, da sledijo svojim lastnim interesom in notranji motivaciji, ko opravljajo svoje delo. Povečali bi svoj prispevek k njihovemu delu. Bolj bi produktivno in tudi inovativno razmišljali, Če bi jim pri opravljanju svoje naloge prepustili malo avtonomije, seveda s ciljem izboljšanja delovnega procesa. Bistvo omogočanja avtonomije je, da ljudje mislijo bolj inovativno in so bolj produktivni, Če jim daste svobodo nadgraditi svoje prednosti in jim ne izpostavljate njihovih slabosti.

Ali želite vključiti večino svoje organizacije v inovacije in izboljšanje delovne uspešnosti? Pišite nam na info@picjd.si in se bomo dogovorili za sestanek.

Že v nekaj podjetjih smo delali z izboljšanjem produktivnosti, inovativno strategijo, vrednotami in njihovo kulturo. Zagotovo lahko tudi vam pomagamo ustvariti inovacije na strateški in operativni ravni, in obenem ljudi pripraviti do tega, da živijo vrednote in kulturo vašega podjetja s pomočjo projekta “Bolj produktivni in srečni zaposleni«.