V retro slogu s tramvajem v Trst

Usedite se na tramvaj in se odpravite na raziskovanje Trsta. Še pred desetletji je za prebivalce vzhodno od njega veljal predvsem, kot nakupovalna meka. Čeprav smo hodili tja po prašek, kavbojke, testenine in še kaj, imamo pogosto občutek, da tega mesta z dunajskim pridihom, sploh ne poznamo. Kakšna je zgodba Trsta, sredozemske in evropske prestolnice kave?  Skozi nekaj zanimivih in hudomušnih nalog, spoznajmo to zgodbo in se prebijmo do odličnega italijanskega kosila.

Ljudje se radi oziramo nazaj in z rožnatimi očali gledamo v preteklost. Popeljali se bomo s prijaznim počasnim, škripajočim starinski tramvajem, iz Opčin v Trst, in tako v mesto prispeli v pravem retro slogu.

Tirnice se strmo vijejo med hišami in z drevesi poraščenim hribom. Spuščamo se mimo mogočnih, s plezalkami obraslih vil, hitimo mimo zapuščenih zidov, pisanih od grafitov. Pod nami se odpira pogled na Tržaški zaliv, morje streh, žerjave, jadrnice, galebe.

Na svoji petkilometrski poti iz Opčin do središča Trsta se tramvaj spusti kar za 340 metrov, tako da na najstrmejših delih proge deluje kot žična vzpenjača; je eden redkih tramvajev vzpenjač na svetu. Poleg tega je zadnji še delujoči v tem obalnem mestu, saj so ga na drugih progah že zamenjali hitrejši, a žal manj romantični avtobusi.

Po dvajsetih minutah se v elegant­nem slogu pripeljemo v središče Trsta, na Oberdanov trg, od tam pa, vsaka ekipa dobi nalogo, s pomočjo katere mora priti do kosila, katerega ne vedo, kje ga bodo dobili.

Dodatne aktivnosti

Vse to lahko izvedemo s katerokoli drugo Team Building dejavnostjo. Garantiramo vam dobro zabavo in na koncu tudi odlično hrano. Na koncu je najpomembnejše veliko smeha in srečni ter motivirani ljudje.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.