Team Navigator

Pravilen začetek dneva je bistvenega pomena za uspešno dan druženja, ki je osredotočen na komunikacijo. Presenetite svoje udeležence s TeamNavigatorjem! To orodje za usposabljanje vam omogoča, da začetek delavnice spremenite v interaktivno dejavnost. Tako postane vaš dogodek pomembna timska izkušnja za skupino – že na samem začetku! S TeamNavigatorjem spodbujate sodelovanje in pozitiven občutek v skupini. Ali pa ga uporabite pozneje med procesom za timsko delo in usposabljanjem za vodenje!

Vsi udeleženci se postavijo okrog TeamNavigatorja. Vsaka oseba vzame eno ali dve vrvi. Cilj je premakniti pisalo na sredini po listu papirja in narisati poljubno obliko, npr. logotip podjetja. Druga možnost pa je risanje po labirintu, ki ga določi trener.

Simbolično člani ekipe rišejo skozi seminarski dan po linijah labirinta. Vnaprej občutijo tako hiter napredek kot tudi morebitne »neravnine na cesti«. Namesto da bi drug drugemu dajali navodila na običajen način (»gor«, »dol«, »levo«, »desno« itd.), lahko udeleženci uporabljajo le imena drug drugega (»Malo bolj proti Juliji in Tomažu). !”). To je nenavaden način učenja imen, ki vaš seminar loči od vsega, kar so udeleženci že videli. Trener lahko tudi vnaprej pripravi list papirja s karticami za pospeševanje, ki so napol skrite v reže. Kadar koli pero pristane na kartici, trener razkrije eno od tem dneva.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.