SysTEAM

SysTEAM je prilagodljivo orodje za učenje. Osnovno orodje je okrogla premična plošča s številkami, ki je uravnotežena na stojalu. To udeležence takoj očara in usmeri pozornost na igro. SysTeam je igra, kjer se pojavi metafora s široko paleto možnosti za  interpretacijo, kot na primer: uravnoteženje nečesa, ustvarjanje ravnotežja, doživljanje interakcij pa tudi obravnavanje tveganja in sprememb.

Obstajajo številne variacije te igre, ki so se v praksi izkazale za uspešne. Uporabimo jo lahko za reševanje nesporazumov, aktivno poslušanje, nadzor pretoka informacij, vzpostavljanje ravnotežja … Ali pa tudi usposabljanje na vodstvenih položajih – prevzemanje odgovornosti, ugotavljanje soodvisnosti v sistemih, odločanje v negotovih razmerah, obvladovanje tveganj, delo z drugimi informacijami.

Kako poteka igra? Udeleženci so razdeljeni v skupine od 2 do 3 igralcev. 3–4 takšne skupine lahko sodelujejo na enem SysTEAM-u. V vsaki ekipi so različne vloge: “dvigovalca” z zavezanimi očmi, ki se lahko dotakne in premakne figurice na tablo. Druga, vidna oseba je »govornik«, ki verbalno usmerja roko dvigovalca, vendar brez dejanskega fizičnega stika. Ena od variant SysTEAMa je, da so figurice neenakomerno razporejene po tabli. Naloga ekip je odstraniti vse figurice. Plošča mora ostati v ravnotežju.

Na delavnici SysTEAM bodo udeleženci nadgradili:

  • Timsko sodelovanje (komuniciranje med oddelki, reševanje nesporazumov, aktivno poslušanje, vzpostaljanje ravnotežja, vzpostavljanje zaupanja)
  • Usposaljanje vodij (prevzemanje odgovornosti, odločanje v negotovih razmerah, delo z informacijami z druge roke)
  • Projekt management (razvoj strategij, kljub pomankanju informacij, osredotočenje na cilje, uspešno delo)
  • Prodajno usposabljanje (razumevanje stališča stranke, vzpostavljanje zaupanja strank, razvijanje ustreznega jezika, učenje, kako brati govorico telesa stranke)

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesi katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.