Trbovlje

Odkrijte pogosto spregledan, a vseeno zelo zanimiv turistični kraj na vzhodu naše državice – Zasavje

S Perkmandeljcem v globine

Zgodovina Zasavja je zelo pestra in dediščina tega še neodkritega bisera Slovenije je zato zelo bogata. Posebna in prepoznavna je industrijska oziroma stanovanjska dediščina iz obdobja premogovništva in industrializacije, to so ohranjeni industrijski objekti ali deli teh ter predvsem stanovanjske kolonije. Zasavje ponuja tudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, ki se večinoma vežejo na naravne danosti. Nudimo vam ogled edinstvenega prepleta industrijske dediščine z lepo ohranjeno naravo.

Trbovlje so rudarsko mesto, kjer so več kot dvesto let kopali kakovosten rjavi premog, slovijo po družabnih prebivalcih ter bogatem kulturnem in športnem življenju ter so tudi odlično izhodišče za pohode na bližnje vrhove.

Popeljali vas bomo po poteh rudarskih zgodb, življenja delavskih družin skozi čas, obenem pa vam pokazali, da smelo zremo v prihodnost. Zgodovino rudarstva vam v Virtualnem muzeju rudarstva 4. dritl predstavijo z novimi tehnologijami, z navidezno in razširjeno realnostjo. Popeljemo vas lahko tudi v podzemlje, v pravi rudnik, ki edini v Sloveniji nudi avtentično in ne muzejsko doživetje. Srečali se boste z jamskim škratom Perkmandeljcem in pojedli pravo knapovsko kosilo. Pokazali vam bomo Krajinski park Kum, najvišje ležečo Forma Vivo v Sloveniji, ogledali si boste lahko tudi idilično cerkvico sv. Neže ter RTV oddajnik.

Vse to lahko izvedemo v kombinaciji s katerokoli drugo Team Building dejavnostjo. Garantiramo vam dobro zabavo in za zaključek tudi odlično hrano. Na koncu je najpomembnejše veliko smeha in srečni ter motivirani ljudje.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.