Na kavo in aperol v Trst

Pridite in se z nami odpravite na raziskovanje Trsta. Še pred desetletji je za prebivalce vzhodno od njega veljal predvsem, kot nakupovalna meka. Čeprav smo hodili tja po prašek, kavbojke, testenine in še kaj, imamo pogosto občutek, da tega mesta z dunajskim pridihom, sploh ne poznamo. Trst je bil že od nekdaj pomembno središče trgovskih poti, kulturnih dogajanj, radi pa so ga imeli tudi umetniki in pisatelji. V mestu si lahko ogledamo čudovito arhitekturo. Ob prihodu si bomo privoščili pravo italijansko kavo in rogljič.

Osem kilometrov iz Trsta stoji znameniti grad Miramare, ki pomeni ’razgled na morje’. Grad navduši tudi tiste, ki jih zgodovina ne zanima, saj ima zanimivo preteklost in še lepšo zunanjost. Grad Miramar in njegov 22 hektarjev velik čudovit vrt ponujata obiskovalcem slikovito okolje z obilico naravne lepote in bogate zgodovine. Poleg veličastnih razgledov in cesarskih sob, vode okrog gradu pa so morski rezervat.

Po prihodu nazaj v Trst si bomo privoščili narezek in znameniti aperol na enem izmed trgov ter vam podali navodila za uro aktivnosti po tem lepem sredozemskem mestu.

Kakšna je torej zgodba Trsta, sredozemske in evropske prestolnice kave?  Skozi nekaj zanimivih in hudomušnih nalog boste spoznali to zgodbo skupaj s sodelavci. Opremljeni s fotoaparati in razdeljeni v skupine od 3 -7 oseb se boste spopadli s časom in desetimi nenavadnimi nalogami. Tako boste spoznali Trst in tudi sodelavce v malo drugačni vlogi!

Program bomo zaključili z odlično večerjo in predstavitvijo uspešno rešenih nalog nekje v Sloveniji. Da pa se boste lahko vsi prepričali kako dobri in ˝smešni˝ ste bili, vam bomo pripravili še projekcijo podvigov posameznih skupin.

Dodatne aktivnosti

Vse to lahko izvedemo s katerokoli drugo teambuilding dejavnostjo. Garantiramo vam dobro zabavo in na koncu tudi odlično hrano. Na koncu je najpomembnejše veliko smeha in srečni ter motivirani ljudje.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.