Po sledeh smledniških gospoda

Dinamičen in atraktiven program, ki vas enostavno ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo, ki se jo boste še dolgo z veseljem spominjali. Po sledeh Smledniških gospoda je program namenjen poslovnim skupinam, ki imajo željo po skupnem sodelovanju in nepozabni avanturi.

Po sledeh Smledniških gospoda je orientacijsko tekmovanje, ki ga izvedemo na idilični lokaciji ob Zbiljskem jezeru. Opremljeni s fotoaparati in razdeljeni v skupine 3-7 ljudi se boste odpravili na orientacijski sprehod po sledeh življenja bogatih srednjeveških smledniških rodbin. Po poti vas bo čakalo nekaj zabavnih in poučnih nalog, skozi katere boste spoznali del mozaika zanimive smledniške zgodovine Naloga posamezne ekipe je, da premaga zastavljeno pot in pokaže spretnost v orientaciji, vmes pa reši posamezne naloge, podobno kot v oddaji Vse je mogoče. Vsaka ekipa bo na kontrolni točki morala poiskati črko, ki bo na koncu predstavljala del pozitivnega slogana celotnega tima.

Skupina sodnikov bo skrbno nadzorovala in preverjala, kako dobro se boste spopadali z zares simpatičnimi in tudi hudomušnimi izzivi.

Program bomo zaključili z odlično večerjo in predstavitvijo uspešno rešenih nalog. Da pa se boste lahko vsi prepričali kako dobri in ˝smešni˝ ste bili, vam bomo pripravili še projekcijo podvigov posameznih skupin. Jamčimo najbolj noro in zabavno poslovno doživetje!

S celotnim programom bomo v timu razvijali:
  • Pozitivno klimo in visoko motivacijo zaposlenih,
  • razvijanje osnov timskega dela,
  • osebno zadovoljstvo, zabavo in humor ter
  • kreativnost in dobro komunikacijo.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.