Antistresni dan

Izklopite digitalne naprave in preživite dan brez pametnih telefonov. Antistresni dan vam daje priložnost, da stopite v stik z naravo in sodelavci.

Nenehno v stiku

Ali veste, koliko časa porabite na spletu in kako lahko na vaše zdravje vpliva na občutek, da morate biti ves čas na voljo? Strah, da boste morda kaj zgrešili, vas dela odvisne od pametnega telefona. Počasi zamenjujemo realni svet z virtualnim in tega se moramo čim prej zavedati, opozarjajo strokovnjaki.  Naš antistresni dan brez mobilnega telefona vam lahko pomaga ponovno najti ravnovesje izven digitalnega sveta.

Ravnotežje med spletom in brez povezave

Pametni telefon je izključen za čas trajanja našega druženja. Za pol dneva ali cel dan ali celo s prenočitvijo, če želite. Tako boste lahko razvili bolj zavesten odnos do virtualnega sveta. Preživite nekaj časa v naravi in se poskusite zavedati sebe in svoje okolice. Ker ne morete črpati iz sredstev pametnega telefona, morate pri izvedbi naše delavnice improvizirati. V kratki delavnici boste razmislili o načinih, kako lahko ponovno vzpostavite ravnovesje med življenjem na spletu in izklopom. Po delavnici pojdite z nami na sproščujoč sprehod v naravo in se prepustite naši vaditeljici joge.

Potek dneva

Po pozdravu, pijači dobrodošlice in zdravem, naravnem zajtrku vam bomo razkrili, kaj vas čaka skozi vaš antistresni dan. Po predstavitvi postane resno: pametni telefoni so izklopljeni in zaklenjeni v zakladnici, vi pa se lahko osredotočite na dejavnosti brez povezave.  

Praktično se bomo preizkusili v različnih spretnostih, pri tem pa se boste morali zanesti na svoj instinkt in pokazati svoja intuitivna dejanja. Po delavnici si bomo privoščili krajši sprehod do krasne jase, kjer nas bo čakala vaditeljica joge in nam pokazala nekaj vaj, tako osnovnih kot tudi naprednejših.Ob koncu poldnevnega ali celodnevnega programa bo dovolj časa za razpravo o vaših izkušnjah tekom dneva in o tem, kako obvladujete stres v službi in vsakodnevnem življenju, kakšno je spletno vedenje v vaši ekipi, kako virtualni svet vpliva na vaše življenje – in seveda, svoj pametni telefon boste dobili nazaj pred odhodom!

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.