Mini golf z dobrodelno noto

Združite svojo ekipo in si privoščite turnir v mini golfu z dobrodelno noto.

Odličen indoor team building program za čas pred novim letom, ki zaposlenim omogoča, da pomagajo ljudem v stiski. Golf je bil vedno priljubljen šport za poslovno mreženje. Ta častitljiv šport smo spremenili v zabavno in zanimivo mini različico, ki vsem omogoča, da se vključijo na svoj domiselni način.

Udeleženci delajo v skupinah, ki skupaj načrtujejo in gradijo zahtevno igrišče za mini golf, na katerem bodo kasneje vsi skupaj tudi igrali na konkurenčnem in zabavnem turnirju. Ekipe oblikujejo svoja igrišča z uporabo kupljene hrane (pločevink, škatel), ki jih bodo kasneje lepo zapakirali in donirali lokalni dobrodelni ustanovi. Izziv je, da mora biti vsako igrišče zgrajeno tako, da je zabavno, konceptualno drugačno in predstavlja izziv za igralce. Vsaka ekipa bo odgovorna tudi za načrtovanje in izgradnjo svoje lastne palice, ki jo bodo uporabili na turnirju, ki ga bodo igrali, ko vsaka skupina konča z izgradnjo svoje golf luknje.

V duhu družbene odgovornosti boste za izgradnjo igrišča za mini golf uporabljali konzervirano blago in pakirane prehrambne izdelke. Po končanem dogodku bo hrana podarjena vaši izbrani lokalni dobrodelni ustanovi. Mi vam bomo zagotovili zeleno preprogo in druge gradbene materiale. Vi pa kot znak dobre volje greste lahko z določenim budgetom po »dobrodelnih« nakupih za ta dogodek. Lahko pa tudi mi poskrbimo za hrano v pločevinkah ali suhih izdelkih z vnaprej določenega “seznama želja”, ki ga zagotavlja lokalna dobrodelna ustanova, ki jih uporabimo za program.

Delavnica spodbuja:
  • kreativnost,
  • sodelovanje,
  • dobrodelnost,
  • zabavo,
  • iznajdljivost.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesi katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.