Kulinarični team building

Preizkusite vaš ekipni duh v kuhinji!

Vsako podjetje, vsaka ekipa si mora vzeti čas zase, se včasih oddaljiti od vsakodnevne rutine in se za en dan posvetiti drug drugemu. Eden od pomembnejših elementov uspeha je dober tim in dober tim postane ekipa šele, ko deluje usklajeno.

Zadnje čase je zelo popularno kuhanje in preizkušanje kuharskih sposobnosti na vse možne načine. Kuhanje skupaj je tudi idealna priložnost, da se ekipa nekaj novega nauči, medsebojno sodeluje, izmenja kuharske veščine ter se pri tem obvezno dobro zabava.

Cilj naše »igre« bo priprava okusnega obroka, ki bo moral imeti tudi všečno prezentacijo na krožniku, naša strokovna komisija pa bo dala oceno tako okusu kot tudi predstavitvi. Ekipa bo morala poskrbeti za to, da bo očarala komisijo in za to bo imela na voljo tudi skrite začimbe. Dovoljene bodo tudi male skrivnosti velikih mojstrov!

Odvisno od lokacije in sezone bodo na voljo recepti, sestavine, kuharski rekviziti ter okrepčilo za vse člane ekipe. Program lahko nadgradimo tudi s tem, da morajo udeleženci sami nabaviti sestavine ali jih nabrati na vrtu.

Ugotovili bomo, kako ekipe med seboj komunicirajo, kako upoštevajo navodila, kako so člani ekipe hitri, kako delujejo pod pritiskom omejenega časa, videli pa bomo tudi, kdo poseduje vrline kot so kreativnost in domiselnost.

Vsi skupaj se boste zabavali, se poleg tega še kaj naučili ter poizkusili hrano, ki jo bodo pripravili vaši sotekmovalci.

Glede na vaše želje lahko potek team buildinga prilagodimo vašim željam in potrebam.

Na delavnici bodo udeleženci:
  • krepili medsebojno sodelovanje,
  • krepili svoje komunikacijske sposobnosti,
  • testirali delovanje pod (časovnim) pritiskom,
  • izmenjali kuharske veščine in delili izkušnje,
  • preverili svojo kreativnost in domiselnost,
  • in se pri tem dobro zabavali!

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.