Sorica - Gostišče Tolc

Oddaljite se od mestnega vrveža na obrobje Julijskih Alp

V Sorici, majhni vasici, le 53 km iz Ljubljane, kjer se prostrane senožeti zlivajo v gozdove pod gorami, ravno na sredi vasi, leži moderno Gostišče Tolc.

Gostišče Tolc se nahaja v rojstnem kraju enega največjih slovenskih slikarjev Ivana Groharja. Sorica velja tudi za najlepšo slovensko vas. V gostilni je prostora za skupine do 40 oseb, v sobah pa lahko prespi 33 gostov. Imajo 4 tematsko različne prostore, primerne za izvedbo različnih Team buildingov, poslovnih srečanj, seminarjev in delavnic. V gostišču se nahajajo dobro založena vinska klet, prostor s kaminom, kjer si lahko poiščete svoj umaknjen in miren kotiček za romantično večerjo, glavni gostilniški prostor s šankom in prostor namenjen izobraževanjem ter sprostitvi ob igri biljarda ali namiznega nogometa. In da ne pozabimo, privoščite si lahko tudi sproščujočo savno.

Sorica je odličen kraj za prirejanje različnih Team building programov. V okolici so travniki, športno igrišče in mnogo naravnih lepot. Le 10 minut vožnje stran je smučišče Soriška planina, kjer za vas organiziramo tudi različne športne aktivnosti.

Več o lokaciji: www.tolc.eu

Gostišče Tolc

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.