Hotel Štrk - Lovenjakov dvor

Odlična lokacija ne daleč od Murske Sobote

Lovenjakov dvor je Prekmurje v malem. Tam vas pričakujejo gostoljubje, domača kulinarika, čudovita doživetja, domače živali in še bi lahko naštevali. Njihove sodobno opremljene nastanitvene kapacitete so primerne tako za družinske oddihe kakor tudi za poslovna srečanja. Lokacija je odlično izhodišče za odkrivanje skritih kotičkov Pomurja saj se nahajajo v bližini Murske Sobote, nedaleč stran od term, turističnih atrakcij in številnih kolesarskih poti.

Hotel Štrk je hotel s 27 butično opremljenimi sobami. Vsaka soba v pritličju ima svojo teraso. Hotelske sobe imajo možnost povezovanja med sabo, kar pride zelo prav, ko nas obiščejo večje družine, saj so tako povezani med sabo tudi v času nastanitve. V hotelu sta tudi dve nadstandardni sobi – štrkova in grajska suita, ki imata poleg posebnih postelj tudi masažno kad.

Posestvo poleg že naštetega vsebuje tudi površine za kamping in izvajanje poslovnih simulacij in drugih programov na prostem. Polega tega imjo tudi zunanji bazen, energijske točke, nekoliko odmaknjeno kmetijo z domačimi živalmi, odlično restavracijo z zunanjo teraso, itd.

Več o lokaciji: www.lovenjakov-dvor.si

Hotel Štrk - Lovenjakov Dvor

Hotel Štrk

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.