Team² [‘ti:mkvadra:t]

Morda že poznate (in imate radi) to skupinsko dinamično klasiko iz leta 1970 tako kot mi. V bistvu nam je tako všeč, da smo se odločili, da razvijemo strokovno različico, z nekaj izboljšavami. Prvotnim petim oblikam, smo jih dodali še pet.

Ta naloga bo trd oreh za vsako ekipo, saj je rešitev mogoče najti le z učinkovitim sodelovanjem in neverbalno komunikacijo. Multi-barvni kosi sestavljanke so izrezani iz pleksi stekla, uporabljajoč lasersko tehnologijo. Ta postopek zagotavlja natančno velikost in udobno rokovanje.

Naloga skupine je, da sestavi različnooblikovane kose skupaj na tak način, da vsak udeleženec sestavi  določeno število kvadratov enake velikosti. Govorjenje med dejavnostjo ni dovoljeno, in udeleženci morajo upoštevati določena pravila za izmenjavo kosov. Da bi obvladali ta izziv, je potreben dober timski duh: medtem ko se posamezni udeleženci lahko hitro sestavijo svoj kvadrat, je samo ena kombinacija, ki omogoča dokončanje vseh kvadratov hkrati. Zato bodo nekateri člani ekipe morali prekiniti svoje že dokončane kvadrate, da delijo svoje kose s preostalim delom skupine.

Sporočilo je jasno: če tim želi biti uspešen ob vsaki nalogi, morajo vsi člani tima nujno podrediti svoje osebne interese (tukaj: dokončati svoj kvadrat), za skupne interese tima.

Na delavnici Team kvadrat bodo udeleženci spoznali:

Timsko sodelovanje
  • neverbalno komuniciranje,
  • poudarek na ciljih,
  • podrejanje lastnih ciljev v interesu skupine,
  • prevzemanje odgovornosti
  • organizacija
  • projektni management

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.