Mesto prihodnosti

Delo v timu bi bilo tako lepo – če vam drugi ne bi stvari oteževali, kajne?

V resnici ima vsak član ekipe svoje videnje stvari. In če člani skupine ne bodo sposobni med seboj deliti različnih stališč, bo pomanjkanje informacij neizogibno vodilo v nerazumevanje, neusklajenost ter zamude. To pomeni, da morate jasno in nedvoumno sporočiti svoj pogled in resnično prisluhniti kolegom, da boste popolnoma razumeli tudi njihova stališča. Samo odlična komunikacija in usklajenost lahko privedeta do odličnih rezultatov!

Tako kot v resničnem svetu morajo tudi za razvoj našega »Mesta prihodnosti« »Vizionarji« in »Delavci« dobro sodelovati. Vsak vizionar ima kartico s slikami, ki vsebuje informacije za gradnjo, vendar ne smejo pokazati svojih kartic niti drugim Vizionarjem niti Delavcem. Vizionarji se morajo zanašati le na pametno komunikacijo, da bodo lahko med seboj in z izvajalci uskladili načrte – ker se lahko samo Delavci dotikajo gradnikov, ki jih bodo uporabili za izdelavo Mesta prihodnosti. Šele ko se vsi člani skupine resnično pravilno uskladijo, je mogoče graditi projekt korak za korakom po načrtu. Vendar bodite previdni, saj so gradniki videti drugačni od različnih perspektiv. Ta učni projekt je idealen za skupinske velikosti od 4 do 24 udeležencev in ga lahko prilagodite želeni stopnji zahtevnosti.

Skozi poslovno simulacijo Mesto prihodnosti bodo udeleženci spoznali:

Ekipno delo: uporaba različnih perspektiv in delovnih položajev za dosego ciljev, optimizacija delovnega procesa, prizadevanje za doseganje skupnega cilja, upravljanje sprememb, delo pod časovnim pritiskom.

Komunikacija: komuniciranje na ciljno usmerjen način, doživljanje dvoumnosti sporočil, predstavitev stališč pošiljatelja in prejemnika, razlaga lastnega notranjega “zemljevida”.

Upravljanje projekta: Načrtovanje in izvedba projekta, dodelitev vlog, mejniki v projektu.

Usposabljanje vodenja: Zmerite, motivirajte in spremljajte strategijo, ki se spopada s kompleksnostjo, učinkovitostjo in ciljno usmerjenostjo.

 

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.