Virtualni teambuilding programi

Zakaj se ne bi pri delu na daljavo srečevali s sodelavci  v realnem času, si z našo pomočjo omogočili nekaj zabavnih uric ali pa izvedli izobraževanje za zaposlene, o katerem ste že dolgo časa razmišljali?

Mi smo kot vedno tukaj za vas, da vam pomagamo prebroditi te nenavadne čase.

Za vas smo pripravili zanimive, zabavne in tudi poučne programe teambuildingov na daljavo, ki vam bodo morda malce polepšali te dni in dvignili moralo vaše ekipe.

Video produkcija je kreativen proces za posameznike in skupine, saj ljudje radi gledamo zanimive in uporabne video vsebine. Ključno je da skupaj izberemo pravo temo oziroma prave teme, na način, da se bodo vaši zaposleni pri snemanju, ustvarjanju in tudi gledanju predvsem zabavali. Mi pa bomo seveda nakazali komunikacijske in motivacijske note, ki jih bomo opazili. Po naših virtualnih srečanjih in po izdelanih videih bomo poskrbeli tudi za virtualno projekcijo in izbor najboljših videov!

Motivirano v nov dan – S pomočjo iger in vprašanj bomo poskušali skozi naše srečanje na daljavo ustvariti sproščujoče vzdušje in ustvarili tesnejše in pristnejše odnose. Svoje čustve in občutke bomo ubesedili s čustvenimi kartami in se nato podali na “zapuščeni otok”. Potem bo vsak udeleženec pokazal nekaj podrobnosti iz svojega doma in delil nekaj fotografij, ki niso povezane z delom. Iz njih bomo naredili kolaž za čas, ko se vrnete na delovno mesto. Članom ekipe bomo pomagali, da bodo v delovni proces na daljavo vstopili osredotočeni, produktivni in motivirani, in takšni tudi ostali.

Joga ali vadba na daljavo – Za zdrav začetek dneva vam in vašim sodelavcem ponujamo vodeno uro joge in/ali (telo)vadbe! Uporabljamo dvosmerni video, tako da vas naša profesionalna vaditeljica vedno vidi in podpira. Joga in vadba vam nudita vso podporo, osebno interakcijo in odgovornost kot v studiu – le da bo tokrat potekala iz vaših domov.

Vadbo si boste lahko kasneje ogledali, saj vam bomo poslali posnetek.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.