Velikanska zabava

Napihljive, velikanske igre lahko zastavimo kot tekmovanje, zgolj sprostitev ali samo spremljevalno aktivnost na vašem dogodku. Igre so odlične za izboljšanje ekipne povezanosti, grajenje in utrjevanje prijateljskih vezi, aktivnosti so primerne za vsakogar in na koncu lahko sledi nagrada za najboljše.

Nogomet v žogi

Človeški nogomet je eno najbolj zabavnih in rekreativnih iger. Velika obleka v obliki žoge pokriva igralčev zgornji del telesa in glavo in tako ste med igro popolnoma zaščiteni in varno. Nogomet se igra brez napak, rumenih ali rdečih kartonov in brez kazni. Bistvo je v tem, da se zaletite drug v drugega, odskočite in ustavite nasprotnike pri doseganju zadetkov. Verjemite, gledanje te igre je tako zabavno kot sodelovanje.

Človeški ročni nogomet

Igrišče človeškega ročnega nogometa ponuja vaši ekipi vloge igralcev ročnega nogometa v resnični velikosti. Uporablja se lahko poleti na prostem, pozimi pa v dvorani. Zabava in smeh zagotovljena!

Sumo oprema

Sumo oprema vam pričara starodavno borilno veščino Japoncev. Z opremo se lahko povsem varno prerivate, naletavate, saj ste oblečeni v zaščitno obleko in čelado. Uporablja se lahko poleti na prostem, pozimi pa v dvorani. Obleka vas hkrati ščiti pred udarci in padci in vas ovira pri okretnosti.

Zorbing žoge

ZORB žoge za igranje nogometa so najbolj nore žoge, ki ponujajo obilo zabavo pri zabijanju, odbijanju, naletavanju in suvanju. Privoščite svojim zaposlenim obilo zabave z napihljivimi žogami! Body zobing  lahko igramo v kateremkoli letnem času, zunaj ali notri. Zabavna in dinamična aktivnost!

Tarča, Koš, Gol, Valj

Igralo tarča ponuja tekmovanje v spretnostnem metanju žogic na veliko tarčo 2,4 x 2,4 metra. Uporablja se lahko poleti na prostem, pozimi pa v dvorani. Tudi velikanska koš in gol sta namenjena nabiranju točk in tako odlična izbira za ekipe, ki so bolj tekmovalne narave. Valj se lahko postavi v bazen, ki je nalit z vodo ali kar na travo. Ko vstopimo v igralo, pokažemo svoje spretnosti v kotaljenju valja. Kdo bo prej prišel na cilj? Seveda se v valju dogaja vse možno: prevali, kotaljenje, preobračanje in obilica smeha.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.