Ujemi svoj plen – lokostrelstvo

Že v pradavnini je človek uporabljal za lov in za orožje lok in puščico. Kasneje je bilo lokostrelstvo zaželjena in celo cenjena vojaška veščina, danes pa se uporablja za športna tekmovanja in za zabavo.

V našem programu boste najprej pod strokovnim vodstvom osvojili osnove streljanja z lokom, nato pa se boste podali na lokostrelski poligon, kjer boste poskusili, kako uspešni bi bili v lovu na živali. Po razgibanem terenu bo razporejenih nekaj tarč – živali iz umetne mase. Tarče bodo imele različne premere, ki nam omogočajo tudi tekmovanje posameznikov ali skupin.

Lov lahko simuliramo na naši izbrani lokaciji, ali pa z vso opremo pridemo na vašo lokacijo. Za odlično lokostrelsko opremo, strokovne vaditelje, tarče in vso potrebno zaščito ljudi ter prostora bo poskrbljeno.

Videli bomo, kako spretni in natančni strelci so v vaši ekipi in kako združujejo tako fizično moč kot psihično stabilnost. Vaši zaposleni bodo v sožitju z naravo spoznavali sami sebe ter svoje sodelavce in se pri tem odlično zabavali!

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.