Skupinsko slikanje

Pokažimo vrednote vaše ekipe skozi ustvarjalnost in slikarske čopiče – ali boste naslikali skupinsko umetniško mojstrovino? 

Ali bo vaša ekipa uspela sprožiti ustvarjalnost, ki jo nosi v sebi in izraziti svoje najbolj nore ideje? Postavili vas bomo namreč pred umetniško preizkušnjo – skupaj boste morali naslikati ogromno sliko, sestavljeno iz manjših delov. Na koncu bo torej nastala vsebinska in vizualna celota, sestavljena iz manjših slikarskih platen, ki jih bo naslikala vsaka skupina udeležencev. Na ogromnem platnu, ki bo nastalo, bomo videli, kakšni so povezanost, komunikacija in delo znotraj vaše ekipe.

V sklopu našega dogodka vas bomo razdelili v 4 skupine (lahko tudi več), ki so lahko formirane vnaprej po dogovoru z naročnikom, ali pa goste razdelimo na podlagi naključnega žrebanja barvnih zapestnic. Skupine bomo opremili z vsem, kar pravi slikar potrebuje – slikarska platna, barve, čopiči, krede, zaščitna oprema… in seznanili s ciljem programa – skupinska slika naj kot zaokrožena celota uprizarja vnaprej izbrano sporočilo, ki ga bomo izbrali v sodelovanju z vami in našim strokovnim sodelavcem – slikarjem.

Udeležence razdelimo v skupine, ki na koncu sestavijo sliko velikanko v velikosti  2,5 x 1, 4 m.

Skupine bomo prostorsko ločili ter jim naročili, da morajo v 15-ih minutah izbrati motiv oz. vsebino slike in hkrati tudi določiti vodjo posamezne ekipe. Druga možnost je ta, da naš slikar vnaprej nariše motiv, katerega del dobi vsaka skupina na A4 formatu in ga mora prenesti na slikarsko platno. Po usklajevanju se vodje skupin s slikarjem dogovorijo za končno podobo slike, katere osnovno obliko na platna zariše slikar. Čas slikanja je okrog ene ure, vseskozi skupino spremljata naš slikar in animator.

Po napornem umetniškem ustvarjanju sledi odmor s pogostitvijo za udeležence. Naš slikar in animatorji pa medtem sestavijo skupno sliko. Po osvežitvi bomo slavnostno razkrili sliko, vsaka ekipa pa bo na izviren način predstavila svoj del umetnine.

Program spodbuja: ustvarjalnost in iskanje novih idej, kar se prenaša v delovno okolje, debato in komunikacijo v ekipi, usklajevanje in pogajanje, stremenje k zastavljanju in doseganju skupnega cilja.

Nastalo umetniško stvaritev vam bomo pustili v spomin na team building dogodek, na katerem ste kot ekipa naredili nekaj, kar vam bo ostalo kot opomin, da ste dobra ekipa, ki lahko doseže vse, česar se loti.

Kreativni programi so zabavni in ponujajo sproščeno druženje, spodbujajo kreativnost in domišljijo ter prinašajo novo znanje.

Program spodbuja:
  • pozitivno klimo in visoko motivacijo zaposlenih,
  • razvijanje osnov timskega dela,
  • zastavljanje in doseganje skupnega cilja,
  • osebno zadovoljstvo, zabavo in humor ter
  • kreativnost in dobro komunikacijo.
Cena vključuje:
  • ves potrošni material (slikarska platna, profesionalne akrilne barve, čopiči, dodatki – konfeti, bleščice…),
  • 1 x veliko stojalo za razstavo končnega izdelka (ostane v naročnikovi lasti),
  • zaščitno opremo za vsakega umetnika
  • organizacijo, pripravo in izvedbo s strokovnim, sodelavcem in animatorji na terenu,
  • potne stroške za transport ekipe in rekvizitov.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.