Potep po Goriških brdih

Oglejte si srednjeveško vasico Šmartno, Dobrovo, kjer imajo renesančni dvorec iz 17 stoletja, s v Gonjačah se bomo povzpeli na 23 m visok razgledni stolp od koder se razprostira razgled na Brda, Dolomite, Julijske in Karnijske Alpe, Kras, Furlanijo, Tržaški zaliv… Po poti skozi sadovnjake in vinograde nas vodi učna pot Alojza Gradnika do razgledne točke ki ponuja pogled na kar 24 zvonikov. Vmes pa si privoščite toplo malico z mineštro in narezkom z domačim pršutom, mortadelo, siri…., ter popijte kozarček vrhunskega vina.

Obiskali bomo eno od znanih vinskih kleti s tradicijo; degustacija vin ob bogatem domačem narezku Brda so polna odličnih in tudi prepoznanih slovenskih vinarjev. Gre za v svetovnem merilu manjše butične vinarje, ki ponujajo trgu letno do 80.000 steklenic vrhunskega vina. Zvesti ostajajo svežim, vendar polnim vinom, zato dolgo v pomlad odlašajo s prvim pretokom … Ob najsodobnejši tehnologiji odkrivajo tudi skrivnosti hrastovih sodčkov, predvsem pa ne pozabljajo na avtohtone sorte. Obiskovalce s ponosom popeljejo na voden ogled njihove kleti na sprehod skozi prostore, kjer v hrastovih sodih zorijo najboljša vina. Sprehod skozi klet bomo kasneje zaključili z domačim narezkom in degustacijo odličnih vin iz njihove vinske kleti.

Dodatne aktivnosti

Vse to lahko kombiniramo z našimi učnimi metodami, ali katerokoli drugo Team Building dejavnostjo, ki jo izvedemo v naravi. Skozi komunikacijske vaje, se bodo ljudje sprostili, uživali in se medsebojno povezali.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.