Naredi namizni nogomet

Delajte kot ekipa in presenečeni boste, kako hitro lahko zgradite namizni nogomet… Barvanje, privijanje, brušenje in še marsikaj je zelo zanimivo. Zabava, natančnost in timski duh sta bistvo tega dogodka. S pomočjo trenerja – mizarja – boste zgradili namizni nogomet.

Kreativna igra za odrasle. S čisto pravim mizarskim orodjem naredite namizni nogomet z logotipom vašega podjetja. Najprej je potrebna dobra organizacija dela, načrtovanje vaše mize za nogomet, med delom pa se izkaže dobra komunikacija, usklajevanje in strategija med udeleženci našega team buildinga. Po končanem dogodku, seveda vzamete namizni nogomet s seboj, da se boste z njim sproščali tudi med pavzami pri vas v podjetju.

Pri delu v skupinah oz. timih je posameznik lahko uspešen, če se zaveda svojih zmogljivosti. Tako fizičnih, umskih kot tudi psihičnih. Bolj, kot je delo zahtevno, bolj je čustvena inteligentnost odločilna in pomembna. Sploh, če delovno mesto vključuje še delo z ljudmi. Čustveno odzivanje v odnosu do sodelavcev, strank oz. vseh tistih, s katerimi stopamo v medsebojne odnose, odločilno vpliva na učinkovitost in rezultate.

Kaj bomo spodbujali?
  • medsebojno sodelovanje
  • konstrukcijsko kreativnost,
  • načrtovanje, določanje in vrednotenje kriterija kakovosti,
  • osebno zadovoljstvo, zabavo in humor
  • motivacija tima in posameznika,
  • pripadnost  in zvestoba podjetju.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.