Zdravje in aktivnost

Dobro počutje zaposlenih je najboljša investicija. PICJD d.o.o. v sodelovanjem z Bazo športa, je za vas pripravil zdrav in aktiven športni Team Building. V Bazi so združeni bivši in aktivni športniki, ki so življenje posvetili razvoju življenjskih veščin skozi šport. Z gibanjem gradimo zdravje, predvsem pa ekipni odnos. Verjamemo, da je to ključno za doseganje zastavljenih ciljev v podjetju. Dobro počutje na delovnem mestu je ključna skrb vsakega uspešnega podjetja, zato smo za vas pripravili delavnice zdravega in aktivnega team buildinga.

Se sprašujete, kaj je tisto, kar vaši sodelavci resnično potrebujejo za svoje delovanje?

SPOZNAJTE NOVE TRENDE S PODROČJA DOBREGA POČUTJA IN IZPELJITE TEAMBUILDING, KI VAM PONUJA NOV, CELOSTEN ŽIVLJENJSKI SLOG IN OPUŠČANJE NEZDRAVIH NAVAD.

Ni dovolj samo tehnično superiorna izvedba nekega izdelka ali storitve, ki je namenjena prodaji, ampak so pomembne vrednote, ki jih s svojim delom in načinom razmišljanja vgrajujejo vsi posamezniki znotraj podjetja.

Vložek v ljudi je vložek v uspeh. Da se posameznik dobro počuti na delovnem mestu, je odvisno v veliki meri tudi od odnosov na samem delovnem mestu. Da bi ustvarili dobro klimo, moramo z ekipo občasno zamenjati prostor in se postaviti v različne življenjske situacije, ki nas izzivajo in silijo k drugačnim reakcijam kot smo jih vajeni.

Del dneva bo z vami bo IGOR CESAR. Nekdaj vrhunski športnik košarkar, ki je diplomant Fakultete za šport-smer športno treniranje. Diplomiral je s področja proprioceptivne vadbe (vadbe stabilizacije in ravnotežja), ki zmanjšuje tveganja za pojav poškodb. Njegove bogate 20 letne izkušnje in konstantno nadgrajevanje znanj na področju kondicijske priprave vrhunskih športnikov, mu omogočajo prilagajanje različnim potrebam športnikov, tako rekreativnih kot profesionalnih.

Ponujamo vam različne programe, od vzpostavljanje dobrega počutja za namen preprečevanja bolezni in poškodb pri delu, načrtovanje treninga in zdravega načina prehranjevanja na delovnem mestu,preprečevanja kronične utrujenosti,  pa do premagovanja stresa in pritiska.

Kakšen je potek programa?

Vse skupaj izvedemo v dveh delih. Prvi del je praktičen, v telovadnici z Igorjem, drugi del pa kombiniramo z našimi odličnimi predavatelji ( stres, komunikacija, …) ali pa z kakšnim našim zabavnim team buildingom, ki ga izberete iz našega širokega nabora .

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesi katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.