Zabavna adrenalinska preizkušnja

Dajte svojim zaposlenim takšno dozo adrenalina, da jih zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Močni skupni spomini, polni čustev, namreč povezujejo zaposlene in krepijo pripadnost. Naša adrenalinska zabavna preizkušnja je primerna tudi za tiste, ki niso športno aktivni.

Vaš dogodek začnemo z zajtrkom na travi in prelepim razgledom na Gorenjsko. Po zajtrku gremo v adrenalinski park, v čudovitem naravnem okolju, kjer se bodo okrepili odnosi znotraj vaše ekipe. Nadaljevali bomo s plezanjem po plezalni steni in spuščanjem po vrvi, na koncu prvega dela pa se boste spremenili v ptico in se spustili po jeklenici (zipline).

Po odličnem piknik kosilu, lahko nadlajujemo z Gorenjskimi kmečkimi igrami ali pa učnimi metodami, kjer bodo v ospredje prišli avtentični procesi znotraj ekipe. V varnem okolju, brez vsakodnevnih napetosti, bodo udleženci obvladali zahtevno nalogo predvsem z učinkovito komunikacijo med seboj. Naša učna orodja prevedejo učno vsebino in teorijo doživetja čutov. Učenje skozi delo pomeni videti, slišati in čutiti – učiti se za resnični svet.

Adrenalinska preizkušnja
  • premagovanje strahov,
  • motiviranost in povezanost ekipe,
  • medsebojno sodelovanje,
  • sproščanje adrenalina in zabava.

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesi katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.