Anna's Garden

Pobeg v Istro na razvajanje brbončic

Le nekaj kilometrov za slovensko-hrvaško mejo se ob obali Savudrije nahaja istrski bistro Anna’s Garden, kjer je v kuhinji doma čarobnostPrisegajo na lokalno pridelane, sezonske sestavine, ki jih za svoje goste pripravijo po receptih stare šole, s sodobnimi pripomočki in pristopi. 

Iz vsakdanjih sestavin nastane povsem nova jed, okusi se prepletejo in ustvarijo sozvočje, ki ga še ni bilo, iz chefovih zamisli se rodijo otipljivi užitki. Ohranjajo tradicionalne lokalne jedi in jih oplemenitijo, pripravijo ter postrežejo na sodoben način, v družbi izbranih istrskih vin. Okusi, ki ste jih morda vzljubili v otroštvu, pri njih oživijo v presenetljivih kombinacijah. Tako lahko doživite vrhunsko kulinarično izkušnjo, ki jo za vas ustvari chef Marko Gorela, in jo v spominih za vedno odnesete s seboj.

V istrskih dobrotah lahko uživate na terasi, ki je ob čudovitem razgledu na okolico idealna za posedanje ob dobri družbi in pijači. Res boste težko našli kaj lepšega za zaključek delovnega dneva ali tedna… ali pa druženja s sodelavci!

Povezava na spletno stran: https://annas-garden.com/

Gostišče Macesen

Posestvo Pule

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

Halcom d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

A1 d.d.

Telekom d.d.

Perutnina Ptuj d.o.o.

Novartis INC

Sberbank banka d.d.

Sparkasse d.d.