Virtualni teambuilding programi

Za vas smo pripravili zanimive, zabavne in tudi poučne programe teambuildingov na daljavo, ki vam bodo polepšali dni samoizolacije in dvignili moralo vaše ekipe.

Boost za začetek dneva – ni boljšega načina za začetek dneva ali tedna kot s to motivacijsko izkušnjo. Ponujamo ustvarjalni izziv, saj morajo udeleženci fotografirati in snemati stvari v lastnem domu. Fotografije in videoposnetki bodo shranjeni v predstavitev, ki bo vaši ekipi ostala kot trajen zabaven spomin.

Naš ekipni kviz je zasnovan tako, da nadomesti druženje po delu in spodbudi ekipe, da se sprostijo in se nasmejijo! Ekipni kviz je virtualen in se lahko igra doma, omogoča povezovanje ekip, zabavo in tekmovalnost. Igra poteka preko videokonferenčne programske opreme, ki jo vodi naš animator. Borite se s sodelavci, kdo bo dosegel največ točk! Z veliko smeha bo izziv ustvaril občutek enotnosti kljub oddaljenosti članov.

Virtualni dan ima za cilj doseči čimveč točk do izteka časa. Ker delate na daljavo, se boste morali odločiti za najboljši odgovor na vsako vprašanje, če želite osvojiti največ točk. Ekipna strategija je ključna za zmago v tem izzivu; igralci morajo za napredovanje komunicirati in sodelovati z drugimi sodelavci. Vsi pa tekmujejo s časom!

Dovolite nam, da vam organiziramo dan.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte celotni katalog.

Prenesite katalog

Ste pripravljeni na nepozaben dan?

Z veseljem smo del vašega dne.

Ali pa nas kar pokličite na

040 424 058

z veseljem se srečamo z vami.

Nekaj naših referenc:

NLB d.d.

Domel d.d.

Sigr d.o.o.

A Banka d. d.

Adriatic Slovenica d. d. 

KD Skladi d. o. o.

Medias d. o. o.